Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Nekem a felulete tetszene, de kicsit a betumereteket szerintem normalizalni kellene. Lehetne dark mode benne, hogy haladjanak a korral. Valamint van a baratok ful, az mukodik pace es mi band 3 kombóval, haverommal osszekapcsoltuk a programot, de szerintem nincs sok funkcioja, es pofatlansag kiadni h mikor kelt mikor fekudt hany kilo a masik... azt valahogy jobban at kellene gondolniuk. Ha jatek funkciok lennenek benne, pl kihivas 20k lepesre vagy 1nap 10km mozgas vagy barmi akkor az okes, de sztem ezek elegge magan informaciok, hogy csak ugy jopar ember ertekeit lassam.
-
-
kakukkmarci
senior tag
Nagyon köszönöm!
Ez azért nem olyan egyszerű, bár ROM-olok régóta...
Nagyon megköszönném, ha linkeket vagy legalább verziókat is tudnál adni.Aztán még biztos lesz kérdés, pl. hogy, milyen sorrendben kell párosítani az órát a telefonnal, stb..
A frissítés tiltásáról találtam egy linket, de már sajnos nem él...
Vanessza, feltöltenéd újra? -
Dwatti
addikt
Nekem ez az óra alapból bejönne, nem az ár miatt választottam hanem az egyszerűsége és a mérete miatt.Nem igazán szeretem a gombokat
Amikor megvettem az első 2 frissítéssel nem is volt gondom, aránylag mindent hasonlóan mért mint a többi sport óra. De az 1.3.6 óta megbolondult és néha össze vissza mér ugyan azon a távon más magasság,.
Pulzus mérés sport közben hirtelen kiugróan magas érték de közben meg nem figyelmeztetett pedig be van állítva. Másik óránál meg normális érték volt (kettővel futottam átlagban meg azonosat mértek)
Az órával nincs gond szerintem szoftveresen cseszték el. Amazfi watch app is elég fapados nem a műholdas nézetre kellett volna gyúrni hanem a normális részletesebb statisztikára.meg más app kompatibilitásra.
Most reset után kíváncsi leszek mit produkál. -
vinczetibor
aktív tag
Köszönöm a segítséget a leválasztás sikerült. Most már csatlakoztazva van az óra a Mi Fit-hez. Amikor új eszközt akartam csatlakoztatni, akkor írta, hogy le kell először választani a régit, de megzavart, hogy egyfolytában azt mutatta, hogy a Bip-hez akar csatlakozni, de nem sikerül neki.
Az Amazfit Watch-ban viszont nem találom a Napi Áttekintőt. Gidano által magyarított 2.1-es verzió van fent. Az Állapot, Sport vagy Én fülnél van? Már megpróbáltam mindenre rányomni, majd lehúzni, de nincs meg. -
-
gidano
tag
Ha a blogomon írsz a hozzászólások közé, már olvastam volna, itt meg csak véletlenül...
Helytelen a szintaktika!
A tiéd: adb push TrainingPlan.apk/system/app/TrainingPlan/TrainingPlan.apk
A helyes: adb push TrainingPlan.apk /system/app/TrainingPlan/TrainingPlan.apk
Látsz különbséget?
Azért írtam le az adb parancsokat, hogy akár ki is másolhasd onnan, így nem követted volna el a fenti hibát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen okostelefont vegyek?
- YouTube
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest