- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
A Google ilyen önfejű ... hiába voltak "referencia telefonok" azaz a Nexus vonal, most ezt megszüntették és elmentek a Samu vagy Apple irányba !
De majd ezek után kíváncsi leszek a fejlesztésekre ... szerintem ez is be fog lassulni és csak minimális apróságok lesznek, különben 5.0 óta én nem nagyon veszek észre változást, semmi új dizájn, semmi új funkció, a vicc pedig még mindig az hogy Pixel telefonokon sincs alapból % akkukijelzés és rengeteg alap funkció hiányzik a rendszerből ... oké Nexus telókon ez így jó volt, na de mivel zárt lesz a rendszer ez nem lesz elég a mezei (laikus) felhasználóknak !
És még azt mondják hogy az iOS zárt és buta ... őszintén ? alap Stock 7.0 rendszertől az iOS olyan tejjel mézzel folyó kánaán
(#319) MichaelSD
abban reménykedik a G, hogy tömegével jönnek majd az almától az ügyfelek.
Csak aztán nehogy fordítva süljön el ez az egész !
-
atike
nagyúr
Még a Sony oldalán sem találtam semmit a 378-ról...
De a külföldi cikkekben több helyen is így szerepel:
"will be using the Sony IMX378 sensor, which is the update to last year’s Sony IMX377"
...és máshol is arról megy a diskurzus, hogy vajon mi lehet a különbség a kettő között. Szóval csak lehet benne valami plusz a "régihez" képest...
-
TTTotya
senior tag
-
madexx
tag
Ha jol szedtem ki az infokat a Moto Nexus 6 £497.99-en kezdett, a Huawei N6P £579-en, a Pixel XL pedig £719. Ez szerintem nagyon sok. Iden Aprilisban meg tudtam venni a 6P-t £380-ert egyenesen a Google-tol, ezek az arak lattan szerintem remek boltot csinaltam anno.
En maradok az N6P-nel, egyaltalan nem erzem szuksegesnek a valtast. A kisebb kijelzo pedig meg jobban a valtas ellen szol (szamomra).
Új hozzászólás Aktív témák
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest