- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#16820480 #78 üzenetére
Az a 13%-al nagyobb aksi azt jelenti, hogy ha például nálad 5 óra SOT "legalább", akkor 3T-nél azonos feltételek mellett 5 óra 45 perc lenne, legalább. Ha 4 órával számolunk, akkor is 31 perc.
Lehet én vagyok kukacos, de nálam 30-45 perc plusz igenis jelentős.Én anno azért döntöttem a 3T mellett, mert egyszerűen alig találni olyan Flagship telefont, amelynek normális méretű aksija van, és a 3T-nél is fintorgok a 3400mAh-n. Egy vicc, hogy a Xiaomi képes a Redmi 3-asokba 4100mAh-s aksit belepréselni, a flagshipeknél meg egy 3000mAh-s aksival már meg kellene békélnünk...
@MrPetya19: Én SOT versenyben akarok részt venni, én használni szeretném a telefonom. Ha a váróban adott esetben 5 órán át akarok Facebookot, 9GAG-et vagy valami játékot nyomogatni, akkor hagy tehessem meg, és ne kelljen amiatt aggódni, hogy le fog merülni a telefon...
-
válasz
#16820480 #74 üzenetére
Nem tudom, milyen felhasználás mellett jött neked össze "simán" ennyi, de azért úgy, hogy reggel vettem le a töltőről, és du. 6-kor tudtam a kocsiban tölteni ismét (ekkor már csak 16%-on volt), nekem "mindössze" 4 óra 57 perc SOT jött össze (volt benne sok facebook, 9GAG, cirka egy óra játék, stb.). És ez egy Oneplus 3T, 3400mAh-s aksival...
Szóval gyári kernellel, OOS-el én azért csak erős odafigyeléssel (fényerő visszavétel, minden felesleges dolog kikapcsolása árán, egyszerű böngészés mellett) tudom elképzelni, hogy egy Oneplus 3 akár 4-5-6 órás SOT-ot is tudhat azzal a 3000mAh-s aksival.
-
tupuk
aktív tag
válasz
#16820480 #13 üzenetére
Egy induló cég az első termékével pozicionálja is magát, illetve brand-et épít, még jó hogy a lehetséges maximummal jönnek ki elsőre, egy felső kategóriással. Már csak a sajtóvisszhang-marketing miatt is, egy középkategóriás cucc sokkal kevesebb embert érdekel.
Másrészről keveslem a "forradalmi" részt a telóban, az okostelefon talán a világ legversengőbb piaca jelenleg, nagy gigászokkal és feltörekvő márkák tucatjaival, folyamatos innovációkkal, ha valaki ide akar betörni akkor szerintem több kell mint ez.
-
Kampó
senior tag
válasz
#16820480 #13 üzenetére
Mert nem mi magyarok vagyunk a piaca egyetlen gyártónak sem
jómagam még a 50-60e ft os telefont is meggondolom ha kpra veszem... illetve össze kel rá kuporgatnom a kp-t.. pedig dolgozó ember vagyok de nincs zsebből kirángatni való 60e ft om sajnos...
A gyártókat nyilván nem érdekli hogy x Lajosnak nincs 170-200e ft ja telefon vásárlásra ha neki nincs majd megveszi ZS-Kálmán akinek van heti 5x is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest