- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
amimeya
csendes tag
válasz
kovaszoskeny #16 üzenetére
a kezdő márka mögött áll egy emberke ..akinek köszönhető az android rendszer, szerintem ez mindent elmond a telóról.
-
-
Wajk
addikt
válasz
Makszimusz #117 üzenetére
még nem, de azért figyelek
-
NandorHUN
addikt
Túl nagy! Nem értem mi ez a 5,5+ trend. Ráadásul ázsiaiaknak még kisebb keze is van mint nekünk.
2020-ra 6" lesz a standard, ha így haladunk. -
-
h4h01
senior tag
Szerintem még nem volt! Bemutató! Határozottan tetszik a cucc!
-
Den Hadnagy
senior tag
Nagyon kívánatos, kár a jackért :/ Hülye egy trend.
-
Wajk
addikt
szép kis teló, reménykedtem, hogy 5" col körül maradnak minimál kávával, de... na mind1.
tudom elcsépelt állandóan azzal jönni, hogy iPhone hajaz, de.
vs. -
-
Fuxosbömis
tag
A képek és a leírás alapján, egy szép designú telefon, bika hardverrel........az iphone és akármilyen Samsung ellenében, biztos hogy ezt választanám.
-
korion
senior tag
ez lesz a következő telefonom..
-
h4h01
senior tag
Első telefonként ilyet lerakni az asztalra, azért nem semmi!! Szerintem szép, nagyon jó anyagokból van, nagyon minőségi cuccnak néz ki, csúcs hardverrel..A következő években, pedig úgyis csiszolni fognak rajta a visszajelzések alapján..Ez a zöld szín pedig teli találat! Százszor inkább ezt venném, mint egy almát, vagy samsungot, komolyan már minden embernek az van..Én pedig szeretem, ha olyat birtoklok, ami nincs minden ember zsebében, és még jó is, vagy talán még jobb is mint egy tömegcucc..1-2 év múlva nagyon kíváncsi leszek, hova jutnak el...
-
thesound
addikt
Tetszene, főleg, hogy nem kihívó, csiribiri kinézetre, de a jack hiányát még nem tudom megemészteni.
-
-
fecg21
aktív tag
válasz
MrPetya19 #93 üzenetére
Igen, ebből a szempontból tényleg problémásnak tűnik a dolog. Nagyon is életszerű egy olyan helyzet amikor hosszabb időt utazik az ember, vagy ne adja az ég kórházban lábadozik, külső akkuról tölt a teló, vagy hálózatról, és közben csak malmozni lehet, mert ebben az esetben csak bluetooth-os megoldás jöhet szóba. Elférne azért a szokásos 1 helyett 2 db type c a telókon.
-
fecg21
aktív tag
A 3,5 jack csatlakozó hiánya miatti, hogy is fogalmazzam-elégedetlenkedést- nem igazán tudom hova tenni. Minden esetben ad a gyártó átalakítót. Leeco Le 2 max-hoz is kaptam. A 3,5 jack elavult, tetszik vagy sem ez a helyzet. Ez nem kizárólag az epül hülyesége miatt van, számos olyan pozitív hozadéka van az usb type c-nek ami miatt fontos és szükséges, sőt nagyon is jó dolog a behozatala-akár a jack csatlakozó kárára is. Talán a Vernee az egyedüli cég aki adott ki olyan telót amiben jack és type c is van. Eleinte nekem sem igazán tetszett a jack elhagyása, sőt a bluetoothos fülesek, fülhallgató megoldásoktól egyenesen a hideg kiráz. De mivel van átalakító, ezért no problem az usb type c.
Ami a fenti cikkben taglalt telefont illeti, az előlapi kamera abban a formában igencsak problémás, nyilván demózzák majd hogy ez mégse így van( talán), majd meglátjuk. Látszik hogy nagyot akartak dobbantani Rubinék, csak sajnos nem dobtam hátast, és vannak még evvel így páran. Hardveresen rendben van a telefon, akkumulátort leszámítva, és az előlapi kamera kijelzőbe belógatását. A moduláris dologhoz annyit hogy oké, jó van benne fantázia, de nem így. Az árazás sem tűnik veszélyesen túlzónak, tekintettel arra hogy új gyártó első terméke. Ott az androidos "sztívdzsobsz" , úgyhogy foghat vastagon a toll. Frissítésekkel sem lesz probléma én úgy érzem. Már csak az a kérdés hogy miért is dobjam el a Le max 2 telómat hogy rohanjak megvenni ezt a Rubin féle csodát? -
enginev3.0
félisten
Nekem nagyon tetszik, bár elől az a kamera hülyén mutat
Na de most tényleg, mennyit fizettetek hogy PH legyen a neve?
-
törölt tag
Engem őszintén nem érdekel, hogy fél órával több vagy kevesebb, nem méregetem rendszeresen. Az a lényeg, hogy amit akarok tőle, azt meg tudja csinálni. Egy napot nekem simán kibír a telefon, még huzamosabb GPS használat és netezés mellett is. Két napot is általában, de hármat a 4000-es akksival sem menne, akkor meg tök feleslegesen vastagabb meg nehezebb.
Amúgy is, az említett példáddal te sem használod ugye ki teljesen az akksit, még lett volna benne 16%, tehát egy 45 perc SoT-ot benne hagytál. Úgyse viszed le nullára, és ez a különbség bőven van annyi, ami mondjuk egy 3000 vs 3400-as közt van.
-
-
válasz
szupermacs #85 üzenetére
(#73) Cifu: Ki használ 9GAG appot?
Aki unatkozik például a váróban...
-
szupermacs
veterán
válasz
monti0222w #17 üzenetére
Egy brandet felépíteni nem ugyan az, mintha egy melóssal dolgoztatsz. Ha házat építtetsz, akkor alig fogsz fizetni a már tízen X éve a szakmájában dolgozó vállalkozónak? Nem hiszem.
A brand felépítésének pedig lépcsőfokai vannak.(#73) Cifu: Ki használ 9GAG appot?
-
milkabrams
őstag
Ha nincs jack, lehet akármilyen klassz kütyü nekem felejtős. A microUSB szerintem nem megoldás ugyanis nemnsokáig viseli el azokat a behatásokat, amik érhetik pl. zsebben hordott telefonnál. Elég gyorsan kilazulna az a töltő csati.
-
Hallosz
senior tag
Egyre kevésbé telefon funkciójú, az okos telefon.
A következő nagy újítás az lesz, hogy kitalálják, a csak telefonálásra alkalmas okos telót,
hívás indítás-fogadás; SMS küldés-fogadás; szöveges e-mail küldés-fogadás.
A többire ott a bonszai laptop. -
válasz
#16820480 #78 üzenetére
Az a 13%-al nagyobb aksi azt jelenti, hogy ha például nálad 5 óra SOT "legalább", akkor 3T-nél azonos feltételek mellett 5 óra 45 perc lenne, legalább. Ha 4 órával számolunk, akkor is 31 perc.
Lehet én vagyok kukacos, de nálam 30-45 perc plusz igenis jelentős.Én anno azért döntöttem a 3T mellett, mert egyszerűen alig találni olyan Flagship telefont, amelynek normális méretű aksija van, és a 3T-nél is fintorgok a 3400mAh-n. Egy vicc, hogy a Xiaomi képes a Redmi 3-asokba 4100mAh-s aksit belepréselni, a flagshipeknél meg egy 3000mAh-s aksival már meg kellene békélnünk...
@MrPetya19: Én SOT versenyben akarok részt venni, én használni szeretném a telefonom. Ha a váróban adott esetben 5 órán át akarok Facebookot, 9GAG-et vagy valami játékot nyomogatni, akkor hagy tehessem meg, és ne kelljen amiatt aggódni, hogy le fog merülni a telefon...
-
slimshady
senior tag
Nem rossz, elég érdekes koncepció. Mondjuk a felső sáv kissé fura. Lehet jobb lett volna akkor már inkább alulra tenni az előlapi kamerát. A 700$-os ár korrekt. Kár, hogy nem izmosabb az akku és nincs vízállóság, akkor még nekem is opció lenne.
-
szekra
addikt
Lehet hülye kérdés, de most ezen milyen OS lesz?
-
törölt tag
A 4-5-6-ban benne van a 4 óra is, nekem ennyi volt általában vele. Automata fényerőn, Chrome, Messenger Lite, Whatsapp, Wechat meg hasonlók, folyamatos mobilnet vagy WiFi. Ja és LOS rendszerrel. Simán el tudom képzelni, hogy ha mondjuk videót nézek rajta, vagy folyamatos böngészés megy, azzal felment volna 5 órára legalább, de elég sokan dobáltak be annó az OP3 topikba 5-6 órás üzemidőket is.
Az a +400 mAh amúgy alig több mint 10% különbség, szóval nem olyan jelentős, mint ahogy az emberek próbálják beállítani.
-
Kasya
nagyúr
válasz
monti0222w #64 üzenetére
Tobb generacios tapasztalat, ezaltal tokeletesebb termek.
Szoftveres tamogatasok (OneDrive tarhely, S Health, S Cloud, exclusive games, stb).
Hardveres erossegek (nagyobb aksi, amoled, vizallo, 3,5mm jack (akinek fontos)).Majd a tapasztalatok kihozzak hogy mi a kulonbseg, mert egyelore papirforma.
-
válasz
#16820480 #74 üzenetére
Nem tudom, milyen felhasználás mellett jött neked össze "simán" ennyi, de azért úgy, hogy reggel vettem le a töltőről, és du. 6-kor tudtam a kocsiban tölteni ismét (ekkor már csak 16%-on volt), nekem "mindössze" 4 óra 57 perc SOT jött össze (volt benne sok facebook, 9GAG, cirka egy óra játék, stb.). És ez egy Oneplus 3T, 3400mAh-s aksival...
Szóval gyári kernellel, OOS-el én azért csak erős odafigyeléssel (fényerő visszavétel, minden felesleges dolog kikapcsolása árán, egyszerű böngészés mellett) tudom elképzelni, hogy egy Oneplus 3 akár 4-5-6 órás SOT-ot is tudhat azzal a 3000mAh-s aksival.
-
Nexave
tag
Minél tobbet nézem a képeket és olvasom a híreket, egyre jobban elfog az érzés, hogy kell egy ilyen
De! Mivel nem lesz ennyi pénzem a H8 at megspékelni, így marad az álom!
-
törölt tag
4-5-6 óra SoT azért nem olyan elérhetetlen, annyit az OP3 is simán tud a 3000-es akksival.
Memóriakezelésben meg a Huawei is majdnem olyan gyenge, mint a többi kínai gyártó, akik teljesen saját felületet írnak: folyton kidobál mindent, hiába van RAM. A stock (közeli) Android sokkal jobb ennél.
-
válasz
madd dogg #70 üzenetére
Ramból meg mindent kilő, teljesen felesleges bele 4gb, 2,6 fölé nem enged soha, inkább mindent bezár.
Pont ez az. A 4-6GB RAM-nak akkor van értelme, amikor váltogatsz memóriazabáló alkalmazások között (Facebook, Waze, 9Gag, stb.). Miután a memóriából tölti be, ezért gyorsabban vált. Szóval ha bezárja az alkalmazásokat, az annyira nem poén...
Ez persze olyan, hogy akkora felhasználási élmény előnyt nem feltétlenül jelent a 4-6GB RAM, amennyivel (elvben) drágább, főleg, ha gyors a háttértár (UFS2.1)...Szóval nem a katalógusadatokra kell csorgatni, hanem a valós felhasználási minőségre.
Természetesen mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy milyen igényeket támaszt a telefonja irányában, de amikor órákat kell várnod valamiért, és a legjobb időtöltés a zsebedben lévő telefon, akkor nem baj, ha 4-5-6 óra SOT-ot is tud a telefon. Én pont ezért keveslem a 3040mAh-t...
-
törölt tag
Tehát most a nagy hír lényege, hogy lett egy készülék amire oda lehet toszni egy dome kamerát!
-
moleculez
veterán
Van benne valami szexi, de tartok a szoftveres supporttól (vagy hiányától), és hát a kamera ugye, nálam kritikus. De ezt a kialakítást preferálomy sokat fotózok ff-ben. (Insta: @abusalempictures)
-
madd dogg
senior tag
Nem kicsi az akksi, ha értelmesen van megírva a sw. Jó példa a P10-em. Semmit nem tud energiahatékonyság címen, csak dobálja az értesítést, hogy kapcsoljam ki a GPS-t és zárjam be a nagy fogyasztású appokat. Ramból meg mindent kilő, teljesen felesleges bele 4gb, 2,6 fölé nem enged soha, inkább mindent bezár. Az eredmény kb 3 óra kijelzőidő és 1 napos üzemidő 3000mAh-s akksival. Ezt ugyanezzel a felhasználással tudta az Xperia Z-m 3 évesen. Szóval nem a katalógusadatokra kell csorgatni, hanem a valós felhasználási minőségre. Én venném.
-
.DLL
veterán
Nem meglepő módon, 10 nanométeres node-on
Amúgy szerintem is: ha már mindenképpen kell az a fránya előlapi kamera, akkor annyi kávát nyugodtan hagyhatnak, és akkor kényelmesen elfér a füldarab, az értesítési led, és más egyéb szenzorok. +Amoled jó lett volna tényleg.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
monti0222w #15 üzenetére
Majd a piac eldönti, hogy megfelel-e neki a 3,5 jack hiánya.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
janeszgol #43 üzenetére
Itt a kezemben a kedven Mi4-em ami (5" 139.2 x 68.5) és csak kicsivel kisebb mint ez (5,7" 141,5 x 71,1), hihetetlen. Nagyon bejön nekem, de egyenlőre egy RN4 B20-at és egy Mi6 6/128at veszek, talán egy Mi6c-t, ha tényleg lesz. Ha az S8 ekkora méretben, ekkora kijelzővel jött volna, nem is gondolkodtam volna a megvételén.
-
"strapabíró"
Az időjósok szerinti holnapi esőben azért nem használnám, mert nincs IP-védettsége!
-
prolad
addikt
Érdekes gép, alapvetően nem rossz, de az akksi itt is elég kicsi lett
-
Ricardo
titán
Nekem tetszik. Várom a teszteket.
-
Cyberpunk
félisten
Nem néz ki rosszul.
-
nordo
tag
Szerintem egész jó lett. Ekkora kijelzővel pedig nagyon jók az arányok 141,5 x 71,1 x 7,8 simán veri az agyondicsért S8-at.
-
törölt tag
válasz
MrPetya19 #53 üzenetére
Azért a képernyő arányon lehetne ott javítani...
-
Nexave
tag
Rettentően tetszik. Számomra borsos az ár, de egy zöldet vagy kéket simán vallalnék belőle! Hardveres szinten sincs panaszra ok, és szerintem még szép is lett! Megnyomodnám!!!!!!!
-
G4bi89
senior tag
Kompakt, jól néz ki (szubjektív), kamera is ígéretesnek tűnik, szóval minden jó lenne...
Kivéve a közepes akkumulátor és a jack elhagyása, amit én komolyan nem tudok megérteni.
Komolyan nem látják a gyártók, hogy ez nem jó irány?
Még a jack hiánya "oké", mert nem mindenki zenefüggő és telefonálásra meg elég a bluetooth kihangosító, de az egynapos üzemidő szerintem mindenkit zavar aki nem papír nehezéknek használja a telefonját.Oneplus5 biztosan olcsóbban kezd Snapi835-el.
-
tibaimp
nagyúr
Nekem tetszik, főleg a zöld.
-
válasz
holozis_HUN #2 üzenetére
Értesítési sáv így is , úgy is lesz
-
-Faceless-
őstag
Nekem tetszik, de semmi szükségem ilyen telefonra, ha eljutunk oda, hogy közép kategóriás telefonba is raknak ilyen kijelzőt, akkor engem megvettek.
-
H.Istvan25
senior tag
Ennyiért inkább Mate 9
-
Xaels
félisten
Érdekes telefon is lehetett volna, de ez az előlapi kamera... Ott van ahol a hangszórónak lennie kellene, megtöri a kijelzőt és a tartalmat is. Alsó káván lenne hely neki. Titán meg kerámia, tuti költséges és nehézkes előállítani. A moduláris csatik elég diszkrétek lettek. Innováció nincs, korrekt iparos munka.
-
ghiottone
nagyúr
Lehet ez a teló hasonlóan fog "kimúlni", mint a Nextbit Robin (bár ők beolvadtak valamelyik cégbe). Ez így, ebben a formában kevés lesz a sikerhez.
+ tényleg a középkategóriába kellene még kidobniuk valamit, ha eladási számokat is szeretnének produkálni.
-
Máté94
addikt
Kicsit ortopéd szegényke. Az az előlapi kamera nagyon rossz helyen van. A MI MIX megoldása szerintem a legjobb erre a problematikára.
-
szkaroly
senior tag
Ha már mindenáron a kávákat akarják csökkenteni, akkor miért nem csökkentik a telefon magasságát? Így a felbontás aránya változatlan maradna.
-
törölt tag
Vannak nálunk sokkal szegényebb régiók. Oda megy az Android One (most már Go), mindenhova máshova meg szerintük jó a flagship...? Azért ennél több kategória kellene.
(#31) Cifu: És belefért egy vacak MIUI is, meg a gusztustalan kapacitív gombok
A Oneplus is akkor kávákkal dolgozik jelenleg, hogy csak na. Sajnos. Pedig az egy jó telefon lenne.
-
tupuk
aktív tag
válasz
#16820480 #13 üzenetére
Egy induló cég az első termékével pozicionálja is magát, illetve brand-et épít, még jó hogy a lehetséges maximummal jönnek ki elsőre, egy felső kategóriással. Már csak a sajtóvisszhang-marketing miatt is, egy középkategóriás cucc sokkal kevesebb embert érdekel.
Másrészről keveslem a "forradalmi" részt a telóban, az okostelefon talán a világ legversengőbb piaca jelenleg, nagy gigászokkal és feltörekvő márkák tucatjaival, folyamatos innovációkkal, ha valaki ide akar betörni akkor szerintem több kell mint ez.
-
Igazából kisebb mint bármelyik 5 colos telefon manapság, szóval nem értem mi a gond a méretével..
Mondjuk úgy, hogy kisebb, mint azok az 5"-os telefonok, amelyeknél bőven bánnak a kávákkal.
Egy Xiaomi Redmi 4X például kisebb nála. És abba valahogy belefért a 3,5cm-es jack és egy 4100mAh-s aksi.Nyilván nem egy kategória a kettő, és egy flagshipbe több cuccnak kell hely, de én például több értelmét látnám a második (fekete-fehér) hátsó kamera helyett egy 3,5"-os csatinak és/vagy egy pár száz mAh-val nagyobb aksinak...
-
Kampó
senior tag
válasz
#16820480 #13 üzenetére
Mert nem mi magyarok vagyunk a piaca egyetlen gyártónak sem
jómagam még a 50-60e ft os telefont is meggondolom ha kpra veszem... illetve össze kel rá kuporgatnom a kp-t.. pedig dolgozó ember vagyok de nincs zsebből kirángatni való 60e ft om sajnos...
A gyártókat nyilván nem érdekli hogy x Lajosnak nincs 170-200e ft ja telefon vásárlásra ha neki nincs majd megveszi ZS-Kálmán akinek van heti 5x is -
enonlui
tag
Hát őszinte leszek!
Valami forradalmira vártam. Nagy durranásra. Amivel oda vág a samsungnak és az almának. -
mackoman
tag
Gyártási nehézségekre hivatkozva,valszeg jó sokáig el fog húzódni a megjelenés.
-
petipetya
nagyúr
Ez egy drágább OnePlus 5 a szememben, nem több.
-
Taci
addikt
Az az arany-méregzöld színkombináció:
-
-
s4tch
veterán
Csak én nem találom, hogy milyen oprendszer fut rajta? Ránézésre android, gondolom, 7.1...
-
papi77
addikt
válasz
Szerintem is túl drága,de biztos eladnak belőle pár darabot.
Egyébként a mostani őrületek remélem hamar lecsengnek,gondolok a mikro kávára,a 3,5 jack elhagyásra,meg a micro sd foglalat hiányára! -
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem kifejezetten tetszik, bár kicsit talán drága.
-
Baggins86
aktív tag
Nekem kifejezetten tetszik, a méret ok, bár lehetne picit nagyobb is, az előlapi kamera megoldás szöveg olvasáskor kicsit zavaró lehet, de nem rossz. Annyi a bajom vele, hogy egy jelenleg még "noname" gyártó első termékéért tuti nem fizetnék ennyit, álljon bármekkora gurukból is az a cég.
-
monti0222w
addikt
válasz
Mért is nem?
Akkor jöhetsz hozzám dolgozni az általam adott összegért, mivel még neked igencsak bízonyítanod kell! -
monti0222w
addikt
Nem semmi telefon lett, nekem tetszik, az tudható milyen Dac lesz benne, vagy eleve a Qualcomm sajátját kapta meg?
Cifu:jobban teszed pedig ha hozzászokott a jack elhagyásához, minden gyártó ez írányba mozdul el, és már a kínaiak is átveszem sajnos.
-
Nemgyerebe.
Ekkora telefon, nincs 3,5mm-es jack, de legalább az aksija se kiemelkedő, a kijelzője pedig nem AMOLED, így a Daydream VR támogatás kizárva - pedig a 360°-os kamera alapján ugye elvárná az ember a korrekt VR támogatást, hogy ne csak rögzíteni, de élvezni is tudjuk a panoráma felvételeket.
A bővíthetőség jó ötlet lenne, de ahogy elnézem, jelen állapotában kizárja, hogy tokba tegyük a telefont. A Gorilla Glass 5, a kerámia és a titán jó dolog, de ettől még nem törhetetlen a telefon, szóval ez így nem túl okos megoldás...
Így tehát minimális innovációt tudnak felmutatni, ami viszont a gyakorlati használat kárára megy.
Úgy látszik itt megint egy marketing-maszlaggal (Andy Rubin, a látnok) próbálják az embereknek eladni a 12 egy tucat szintű telefont...
Szerk.: És ha jól látom, per pillanat csak az Egyesült Államokban megrendelhető...
@monti0222w: Nem szeretném megszokni. Ismét itt egy telefon, amely jó nagy, elhagyták belőle a 3,5mm-es Jack csatit, ehhez képest mindössze 3040mAh-s az aksi. Szóval akkor hova is kellett a felszabaduló hely, amit ilyenkor folyton hangoztatnak?
-
törölt tag
Nem egészen értem miért gondolják a feltörekvő cégek, hogy csak felső kategóriás prémium telefonra van szükség aranyárban?
A desgint leszámítva mondjuk ez nem olyan sok pluszt ad egy Pixelhez, vagy S8-hoz képest, és árban is ugyanott van.
Sokkal jobban érdekelt volna, ha egy olyan telefont mutatnak be, ami korrekt középkategóriás telefon, mondjuk 350$-ért. Sokkal többet is tudnának eladni belőle. Ott van jelenleg piaci rés, nem felső kategóriában, ahogy egymást érik a prémium termékek manapság.
-
mikej95
aktív tag
Jól felszerelt ennyi pénzért, még az IP minősítése érdekes lehet, ha már "kompromisszum mentes" terméket akarnak akkor legalább még az belekerülhetne, ha már nagyobb aksira és 3,5-re nem futotta. Nevetséges hogy egy mostanában, ha anyagilag nem is, de vergődő divatmárka kitalál valami hülyeséget és a fél piac ugrik utána.
-
törölt tag
válasz
kovaszoskeny #8 üzenetére
Ha csak ilyen hülyén tudják megoldani az előlapi kamerát, akkor inkább maradjon a káva.
Nem válasznak szántam.
-
roli543
őstag
válasz
kovaszoskeny #8 üzenetére
Mindegyik más hasonló tudasú telefon sokkal drágábban nyitott, szerintem jelenleg ez a legolcsóbb S835ös telefon. Szóval kár drágának titulalni. A támogatassal sem lesz gond szerintem, mert pixel ui van rajta, azonnal tud frissülni.
-
kovaszoskeny
aktív tag
Mára elértünk oda ,hogy az extra sem lett semmi extra..Drága is.Szoftveres támogatpttság ki tidja..Kompatibilítással mi lesz..
-
janeszgol
félisten
141 mm hosszú, 71 mm széles és 5.71 colos? Ekkora házban az 5 colos telefonok tanyáznak. Biztos ez?
-
VIBO
őstag
Ígéretes cucc
-
roli543
őstag
Nekem nagyon bejön, végre valami ami kicsit kitűnik a tömegből. És az árral sem szálltak el. A mérete pedig roppant kompakt. Abszolút csúcs telefon!!!
-
.Szaki.
addikt
Nekem kifejezetten tetszik, jó kis eszköz lesz szerintem.
Egyedül a hátlapi olvasó nem tetszik, de legalább nem a tetején van, hanem talán olyan helyen, ami tényleg el is érhető. Ettől függetlenül nem praktikus szerintem.
-
Tetszetős, de nagyon furcsa darab.
Ha teljes képernyős alkalmazást futtat, akkor vagy kivág a képből egy kamerányit vagy a fenti sáv használhatatlan, így viszont akkor az a terület nem is hasznos.
Mindenesetre a dizájn elég közel áll a Pixelekhez - és az árcímke is.
-
holozis_HUN
addikt
Az a kamera nagyon rossz (előlapi).
Mekkora értesítési sáv, oké, hogy nincs keret, de a sáv kb akkora, mintha lenne keret.
-
Hunner
senior tag
Hát, nem mondom hogy többet vártam, mert nem voltak elvárásaim, de nem dobtam el tőle az agyam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest