- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engem őszintén nem érdekel, hogy fél órával több vagy kevesebb, nem méregetem rendszeresen. Az a lényeg, hogy amit akarok tőle, azt meg tudja csinálni. Egy napot nekem simán kibír a telefon, még huzamosabb GPS használat és netezés mellett is. Két napot is általában, de hármat a 4000-es akksival sem menne, akkor meg tök feleslegesen vastagabb meg nehezebb.
Amúgy is, az említett példáddal te sem használod ugye ki teljesen az akksit, még lett volna benne 16%, tehát egy 45 perc SoT-ot benne hagytál. Úgyse viszed le nullára, és ez a különbség bőven van annyi, ami mondjuk egy 3000 vs 3400-as közt van.
-
törölt tag
A 4-5-6-ban benne van a 4 óra is, nekem ennyi volt általában vele. Automata fényerőn, Chrome, Messenger Lite, Whatsapp, Wechat meg hasonlók, folyamatos mobilnet vagy WiFi. Ja és LOS rendszerrel. Simán el tudom képzelni, hogy ha mondjuk videót nézek rajta, vagy folyamatos böngészés megy, azzal felment volna 5 órára legalább, de elég sokan dobáltak be annó az OP3 topikba 5-6 órás üzemidőket is.
Az a +400 mAh amúgy alig több mint 10% különbség, szóval nem olyan jelentős, mint ahogy az emberek próbálják beállítani.
-
törölt tag
4-5-6 óra SoT azért nem olyan elérhetetlen, annyit az OP3 is simán tud a 3000-es akksival.
Memóriakezelésben meg a Huawei is majdnem olyan gyenge, mint a többi kínai gyártó, akik teljesen saját felületet írnak: folyton kidobál mindent, hiába van RAM. A stock (közeli) Android sokkal jobb ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest