Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
AliceWake #183 üzenetére
Az volt a baromság, hogy egyáltalán eddig ilyen volt.. és sajnos ezt az emberek meg is szokták. Pedig abszolút semmi értelme nincs.
Azthiszem a régebbi rendszerekben nem lehetett lefele húzni, ezért volt ez a megoldás, hogy mégis több kapcsoló lehessen. De mivel már lehet lefele húzni ezért már semmi előnye nincs.
Ellenben hátrányok:
-véletlenül elhúzhatod
-lassabb így használni mint lefelé
-kényelmetlenebb mert ha húzod akkor mozog minden kapcsoló, tehát bárhol lehetnek éppen, attól függően hogy mennyire húztad el.Előnyei hogy kviették:
-redundancia volt, minek két mód arra hogy plusz kapcsolókat elérj, így egyszerűbb a rendszer.
-lefele húzásnál lejjebb lesz a többi kapcsoló, tehát hobban el lehet érni.Nemtom miért kell ilyen "feature"-öket hiányolni
De még mindemellett támogatnám, hogy ha benthagyták volna, csak ki/bekapcsolhatóan, alapértelmezetten ki
Mert akármennyire nincs értelme, ha valaki használni akarja miért ne használhatná.. Végülis az android lényege a testreszabhatóség..
-
-
eclipse19
senior tag
válasz
AliceWake #73 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy egy vakteszt (QHD vs FHD) milyen eredményt hozna.
Milyen távolságból és milyen képi tartalom esetén lehetne nagy biztonsággal eltalálni (ha egyébként nem tudja a tesztelő), hogy melyik felbontásban üzemel éppen a telefon.
Esetleg ezt is kipróbálnátok?Nyilván ehhez az is kell, hogy aki nézi egyformán tűélesen lásson 20, 50 és 70 cm-re is (ennél nagyobb távolság esetén tutira tökmindegy), meg az is számít, hogy a kevesebb pixel felskálázását mennyire jól oldja meg a hardver, de azért csak kíváncsi lennék..., mer így intuitívan (és némi tapasztalat után) az az érzésem, hogy VR felhasználást nem számítva, 5-6 inch környékén semmi értelme nem volt a kijelzőket FHD felbontás fölé vinni.
, csak ugye eddig nem nagyon lehetett ugyanakkora kijelzőt ugyanazokkal a beállításokkal többféle felbontásban nézegetni a mobiloknál.
Hogy az akku időn érdemben javít-e, az egy dolog, de hogy nem árt neki az biztos, mert alig több mint feleannyi pixel kiszámolását/mozgatását kell csak megoldani.
Előre is köszönöm, ha megnézitek.
-
törölt tag
válasz
AliceWake #59 üzenetére
Köszi a cikket.
Nálam állandóan be van kapcsolva a gyorstöltés, de kábelen ritkán töltöm, csak ha muszáj vagy ha nincs más. Este megy a qi padra (nem gyorstöltő), igy lassan töltöm ill kímélem az alljzatot is. Igy nincs szükség a kapcsolóra.
De ha már kapcsolóhiány akkor egy 2g/3g/4g kapcsoló jól jönne, azt koptatnám -
icemad
nagyúr
válasz
AliceWake #70 üzenetére
Van jelentős minőségromlás a fullhd és a qhd között, ekkora kijelzőméretben? Szerintem a fullhd jobban bánik az aksival. (ugye s6 edge telefonom van, ami híres a pocsék aksijáról, talán a jövőben az s6 edge is megkapja ezt a kiegészítést, és talán jobb lesz az üzemidő is.) A qhd felbontás az abszolút melléfogás mobilos fronton az én szememben. VR-hoz kevés, máshoz meg minek.
Az edge paneles megjegyzésed érdekes. Nekem teljesen haszontalannak tűnt, eddig nem használtam, nem is állt kézre. De lehet, hogy adok egy esélyt neki.
-
icemad
nagyúr
válasz
AliceWake #68 üzenetére
Hupsz. Akkor ezt benéztem. Azt hittem te fotóztál. De jól áll neked a puska.
Szoktál vadászni?
A cikkre visszatérve: Engem érdekelne, hogy a felbontás csökkenésével érezhetően nő e a teljesítmény, vagy az akkuidő? Nekem az akkuidő lenne fontosabb. A másik dolog, ami érdekelne, hogy az edge kijelző még mindig tök használhatatlan? Szóval még mindig nincs hozzá valami überfrankó feature? mert eddig nem sok értelmét látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Mobil flották
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!