- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
whatwhatwhat #191 üzenetére
Véégülis... Mindenképpen plusz egy mozdulat, egy idő után mindegy lesz, melyik irányba teszem meg. Egyébként logikus, hogy a legördíthetőség biztosításával lényegében okafogyottá vált. Azért nekem még hiányzik egy kicsit.
-
RaveForce
veterán
válasz
+1! Sose gorgettem oldalra, egy hatarazott lefele mozdulat es mar vakon tudom mi hol van, sokkal gyorsabb.
-
válasz
Volt benne, megszoktuk, nincs benne, hiányoljuk. Nem a felhasználót kell lenézni, mert hiányol valamit, amit megszokott, hanem amint írtad, a redundanciát "bennefelejtő" programozóval kell beszélgetni.
Én is kedveltem az oldalra húzást, nemnagyon szoktam "kinyitni", nekem is hiányozni fog, ha megkapom a 7-est.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest