- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #131 üzenetére
Tedd azt
Én az s7 edge- t éjjel egy s4 qi padon pihentetem, az még nem fast charge.
A gyorstöltés viszont be van kapcsolva és ha kell akkor nyomom bele kábelről hadd vigye. Kb 50-50 % a gyorstöltés arány.
A legelső s7-em az elsők közül való, annyit ment már szegény, hogy egy kijelzőt elfogyasztott(cserélték gariban beégés miatt) , a home gombja olyan mint egy 60-as csiszoló vászon de az akku jobban bírja mint új korában, pedig ő csak szinte gyorstöltve volt, most is az irodában lóg a Note4 kábelén, mert az hosszú .Én ugy gondolom, hogy ez a gyorstöltés egy nagyon hasznos kis ficsör, akár a bővíthetőség, vagy a vízállóság. Ha van, én élek vele, ezért is vettem. Inkább ilyenekből legyen több, mint a szemmel lapozásból.
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #117 üzenetére
Nekem több Note4-em volt, szinte csak gyorstöltve. Semmi bajuk nem lett. Az egyik családon belül még megvan, eredeti akkuval. Szerintem túl van ez lihegve.
-
törölt tag
válasz
justaview #97 üzenetére
Ez mind szép és jó, régen így is volt, de ma már nem kell ennyire a frissitéstől tartani. Rohanni nem kell, hogy az első legyél, de miután az első tapasztalatok megérkeztek lehet frissíteni.
A Nougat most sem a legjobb, de hivatalosan hazánkban nem is elérhető.
Főverzión belül az első romok mindig bugosak, az utolsókkal nincs gond. Szerintem Te az s2-vel pont egy ilyet (utolsó) fogtál ki és ezért voltál elégedett.
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam anno és alig vártam a javítást.Az s7 az első rommal görbe fotókat készitett és ujraindulgatott, hagytad volna fenn az eredeti romot?
-
törölt tag
válasz
AliceWake #59 üzenetére
Köszi a cikket.
Nálam állandóan be van kapcsolva a gyorstöltés, de kábelen ritkán töltöm, csak ha muszáj vagy ha nincs más. Este megy a qi padra (nem gyorstöltő), igy lassan töltöm ill kímélem az alljzatot is. Igy nincs szükség a kapcsolóra.
De ha már kapcsolóhiány akkor egy 2g/3g/4g kapcsoló jól jönne, azt koptatnám
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest