- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
-
nkmedve
őstag
Ha jól tudom lithiumos akkuknál mindig 4V körüli a töltési feszültség cellánként. Mivel telefonoknál nem igazán elterjedtek a többcellás akkuk, ezért a Quick Charge sem engedhet 4V-nál sokkal többet rá az akkura, hanem felviszi az áramerősséget az egekbe (persze ezt intelligensen csinálja, a hőmérsékletet és egyébb dolgokat figyelve, és csak egy bizonyos töltöttségig).
Szóval egy 12V és 1.5A Quick Charge töltő esetén a bemenő áram át van alakitva, és az akku kb. 4V 4.5A-t kaphat, ami már nem biztos, hogy olyan jó az élettartamra nézve (egy nagyobb akkunál még talán elfogadható lehet).
Itt van egy kis infó az élettartamról.
[link] -
AliceWake
HÁZIGAZDA
Holnap kipróbálom a Full HD módot, hogy mennyiben javít ténylegesen mondjuk, a SoT-on. Amúgy, én eleve minimális javulást vettem észre üzemidőben, de mérési hibahatáron belül volt, nem vennék rá mérget, hogy a Nougat érdeme. Egyébként nem tragikus a Full HD, de azért érezhető a különbség. Meglátjuk, milyen "ár-érték" arányt produkál.
Akidobos74
+1
Viszont véletlenül aktív maradt a Kékfényszűrő, úgy félúton van a csúszka, automatikusan bekapcsol este 7-kor. Eszembe nem jutott volna direkt használni, de be kell látnom, hogy tök jó. Így marad.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Most tényleg használjam Full HD-ban
Nemáá
Na, jó. Egy nap. Holnap 100%-ról Full HD-ben tolom. Meglátjuk, és kiegészítem a cikket.
Szerintem csak überfrankó featurei vannak az edge panelnek
Note Edge óta nem tudom nélkülözni. Nem használom pl az alkalmazásváltót. A fontos dolgok panelen vannak, ott váltok. Kicsi a kezem, plusz így nem kell ezer kártya közül előbányásznom, ami hirtelen kell. Az éjjeli órát se nagyon tudnám máshogy elképzelni, bár nyilván ott az AoD. És a gyorsjegyzet is eléggé kézre áll így. Nekem ennyi is elég, ez viszont nélkülözhetetlen a mindennapokban. Nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest