- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Na ennyire nem mentem bele a témába. Csak a neten olvastam, hogy normál töltés esetén 5v 2a, gyorstöltés esetén 9v 1,6a-t használ. Ha mindig 4v a töltési feszültség, akkor igazad van, de akkor miért írják a legtöbb helyen az 5v-ot és 9v-ot? Bár a linkelt cikket elnézve, sajnos a műszaki tudásom már kevés lesz ennek megértéséhez, de mindenképpen érdekes.
Rigormortiis: Nálam nem melegszik, de nem is használom gyorstöltés közben.
-
icemad
nagyúr
válasz
Parallaxis #117 üzenetére
Szerintem pont a gyorstöltés kíméli az aksit. Magasabb feszültségen kisebb áramerősséggel tölt.
-
icemad
nagyúr
válasz
AliceWake #70 üzenetére
Van jelentős minőségromlás a fullhd és a qhd között, ekkora kijelzőméretben? Szerintem a fullhd jobban bánik az aksival. (ugye s6 edge telefonom van, ami híres a pocsék aksijáról, talán a jövőben az s6 edge is megkapja ezt a kiegészítést, és talán jobb lesz az üzemidő is.) A qhd felbontás az abszolút melléfogás mobilos fronton az én szememben. VR-hoz kevés, máshoz meg minek.
Az edge paneles megjegyzésed érdekes. Nekem teljesen haszontalannak tűnt, eddig nem használtam, nem is állt kézre. De lehet, hogy adok egy esélyt neki.
-
icemad
nagyúr
válasz
AliceWake #68 üzenetére
Hupsz. Akkor ezt benéztem. Azt hittem te fotóztál. De jól áll neked a puska.
Szoktál vadászni?
A cikkre visszatérve: Engem érdekelne, hogy a felbontás csökkenésével érezhetően nő e a teljesítmény, vagy az akkuidő? Nekem az akkuidő lenne fontosabb. A másik dolog, ami érdekelne, hogy az edge kijelző még mindig tök használhatatlan? Szóval még mindig nincs hozzá valami überfrankó feature? mert eddig nem sok értelmét látom...
-
icemad
nagyúr
Köszönjük a cikket. A galériás képeknél az a csinos szöszi a nagy puskával kicsoda? Mert elhívnám fagyizni...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest