- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
"ha nem csak az AMD fejlesztett volna érdemben"
Fejlesztett az nV is, mi az hogy nagyon is! Csak nem a PC-s nVidia fanboyoknak.
Kíváló HPC kártyákat készítettek, illetve felső kategóriás ARM SoC-okat, amihez igazították a GPU fejlesztésüket is, majd az került a PC piacra ami éppen kéznél volt. Az más kérdés, hogy a fenyegető APU dögvész érdeklődés hiányában elmaradt, és a DX9 majd a DX11 lábvizében vígan el voltak így is.DX10.1-el sem az volt a baj, hogy csak az AMD támogatta, hanem magából DX10-es játékból csak egy marék készült, mert a bukott Vista kellett hozzá, és az újra népszerű Win7-el már a jobb DX11 jött. DX11.1-2 megint az az eset, bukott Win8/8.1 kell hozzá.
Ellenben Win10-re mindneki ingyen válthat Win7-8-8.1-ről, és jobbnak is igérkezik mint a közvetlen Metróztatott elődei, DX12 hetek-hónapok alatt elterjedhet.
-
törölt tag
11.0 és 11.1 között volt némi sebességbeli javulás.
Ahogy nézem kb. így van most, ami támogatja a:
DX11.0 -> DX12 Tier1
DX11.2 -> DX12 Tier2
Tier3 pedig DX11.2 + pár új/opcionális feature ami jelenleg csak GCN-en érhető el.(kivéve ugye az AMD HD5-6-ot ami ugye a Tier1-et sem kapja meg, bár lehet nincs is sok értelme)
-
Puma K
nagyúr
De most te fejből tudod, hogy melyik architektúra melyik kártyákat jelenti?
Akkor az AMD-nek az elmúlt évek alatt 1 valami bejött. Juhu!
Ha lenne egy olyan oldal ahol az AMD dolgozói vannak bekamerázva és lehetne őket csapkodni virtuálisan egy ostorral akkor én azt óránként meglátogatnám -még mobilról is- és végigcsapkodnám mind a 9,687 (2014) dolgozóját, hogy csináljanak már valami hasznosat és ne csak álmodozzanak a jövőbeni támogatandó dolgokon...
Nekem régi szívfájdalmam amit sosem feledek el, hogy beszívattak a DX10.1-gyel mint "jövőbeni technológia" amit akkor és később is
talán 10-nél5-nél kevesebb játék támogatott amikkel játszottam is volna.Amit követett a DX11.1 hogy na ők támogatják a béna nem fejlesztő Nv meg nem és csak DX11-et támogatnak.
Aztán jöttek a Mantle-el/val hogy DX11-hez képest
a híveik által vizionált 40-50%-hoz képesthoz 7%-ot talán?Most meg itt a DX12!
-
Puma K
nagyúr
Többet is tud?
Papíron vagy gyakorlatban?Emlékszem anno mikor bedőltem a marketingnek, hogy az ATI HD 4850 mennyivel időtállóbb a DX 10.1 támogatása miatt meg több FPS (Mantle flash?)...
"A probléma az, hogy lassan tényleg döntenünk kell majd, hogy melyik gyártó mellett tesszük le a voksunkat, mert a DirectX 10.1 támogatásának hiánya miatt az NVIDIA lesz hátrányban, míg a PhysX hiánya miatt az AMD, kérdés, hogy melyik lesz támogatottabb a játékfejlesztők körében."
forrás: [link] 2009-04-14 10:56Ja kb forintot nem ért az előny és akkor ismerkedtem meg az AMD féle driver szopórollerrel (nem mintha NV-nél nem lenne, de egyszerűbbek és nem olyan bosszantóak a bugok valamint hamar javítják őket) aztán visszaléptem egy csupán DX10-et támogató GTX 275-re amivel eléggé elvoltam anno... igaz erősebb is volt mint a HD 4850.
Egy kis retro: Vérfrissítés mindkét gyártónál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple MacBook
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest