- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
He-he nekem ugyan ez a karim volt és a moncsim szintúgy 1680x1050 csak samu és soha (6év)nem volt probléma a felbontással ......talán a szar monitort kellett volna cserélni ami nem árulta el mit tud....
és nem a drivert okolni.
A 7870-el meg elleszek még egy darabig .....jöhet a win 10,-dx12 ,mantle meg minden földi jó
-
Olajka02
aktív tag
Én nem tudom, hogy milyen szopórolleről beszélsz.
A x1300xt megjelenése óta csak AMD kártyám volt (x1300xt, 4870, 4890, 6850 x2, 6870, 6950, 7850, 7870, 7950 x2, 7970 x2, r9 290 x3) soha semmilyen driver hibát nem tapasztaltam.
Egyet leszámítva, most a legutóbbi hibásan jeleníti meg Rhinoceros 5.0-ban a felületeket (kifordítva mutatja).
Ami számomra pech, de ezt egy átlag júzer észre sem venné.
És ezekkel a gépekkel én vagy 10 éven át folyamatosan dolgoztam (grafikai és 3D-s munkák).Úgyhogy ezzel én személyesen nem találkoztam, mindig csak hallom ezeket a sztorikat...
-
pakriksz
őstag
ez egy tipikusan olyan hibajelenség, ami akkor jön elő, ha a kijelző, nem jelenti rendesen az általa támogatott felbontásokat... nekem is volt ilyen a vga-s monitorommal, amd-vel, és emlékeim szerint volt a ccc-ben a felbontás környékén egy kapcsoló amivel a monitor által szolgáltatott infok helyett minden felbontást felsorolt, és be lehetett állítani bármit.
-
Egon
nagyúr
A Maxwell(v2) elvileg a 9xx széria. A v1 meg a 750Ti.
Mindenesetre - a korábban sugalltakkal ellentétben - a Maxwell már TIER2-es szint, ami (gondolom) 64 UAV-ot is jelent (emlékemi szerint ez volt a fő probléma a TIER1-el). Ezzel jó eséllyel nem lesz gond még a portolt játékok tekintetében sem - mármint hogy egyes effektek emiatt kimaradnának.
Más kérdés a hatékonyság. Ez már érdekesebbnek ígérkezik - bár, ha belegondolok, hogy az architektúráik dokumentálása ellenére sem látom, hogy az nV lemaradna a teljesítmény-tesztekben (sőt...)... -
-Solt-
veterán
Még mindig az AMD szívatott be a DX10.1-l... oké!
Az ilyen, szintén parttalan, "utáljuk csoportosan az AMD-t mert csak" párbeszédbe sem mennék bele, ha nem muszáj... öreg vagyok már ehhez!
Szerintem a sztori nagyon egyértelmű, és aki követi az elmúlt hetek, hónapok eseményeit, az viszonylag tisztán láthat a kérdésben. Természetesen azt feltételezve, hogy sem vörös, sem zöld köd nem lebeg a szeme előtt.
Végre kivették az éket a kerék alól, epekedve várom, hogy mi sül ki ebből... az elmúlt évek történései miatt pedig szívből drukkolok az AMD-nek, hogy legkisebbként táncra tudja hívni a nagyokat.
-
-Solt-
veterán
Szerintem az a táblázat elég beszédes... (GCN 1 vs Maxwell V2) Egy 3 éves AMD kártya többet tud, mint a mostani NV-s zászlóshajó... ennyit az időtállóságról.
Hogy a gyakorlatban ez mit jelent majd, az kiderül hamarosan, de azt nem igazán értem, hogy az általad leírt jelenségről miért az AMD tehet? Miért az a hibás aki folyamatosan fejleszt, és miért nem azok, akik a fékpedálon állnak?
Az AMD féle driveres "szopóroller" mantrát meg inkább hagyjuk... a HD3870 óta ingázok a két gyártó termékei közt, és kirívó driveres hibával egyik esetében sem találkoztam, apró szarságok pedig mindkettőnél voltak bőven, de ilyen téren egyik sem jobb a másiknál.
(#30) szunya1: NV-nél vajon meddig nem volt teljes RGB színtámogatás, sumákban? Emlékszel a megfőtt kártyákra? Hát arra amikor az NV úgy nyert pár FPS-t, hogy az a képminőség rovására ment, és emiatt (akkor még) ATI-n szebb volt a kép? És akkor ott van még az is, hogy hány esetben derült ki az, hogy a játék fejlesztők miatt voltak a gondok... (főleg NV logós játékok)
Szóval ezt a részét ne erőltessük, mert parttalan vita, reggelig lehetne sorolni a hibákat mindkét oldalról.
-
2. részében vitatkoznék...
nekem is volt mindkettő nv, (ati) amd és nem találkoztam még olyannal ,hogy egy hibát pár napon belül ne javítottak volna... , az hogy pistike a aznap letöltött játékkal nem tudj játszani csak másnap szerintem nem olyan nagy baj ... amúgy az elmúlt egy pár évbe még kevesebb ilyen van mindkét oldalról.Az , hogy éppen mit veszek az mindig az ár/teljesítmény mutató teszi ki... tök mindegy , hogy mi van rá írva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Háztartási gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest