- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
normalisabb kepek. valakiket jol magara haragitott az ms, hogy ennyi minden kiderult, hetekkel a hivatalos bejelentes elott....
-
Воланд
titán
persze hogy van bizonyitek. masodik link, elo demo a builden.
-
Воланд
titán
na vegre, lehet kifejezni a nemtetszest itt is.
ez, hogy nem lesznek szinek, csak fekete meg feher nem tudom, hogy kinek a fejeben fogalmazodott meg eloszor, de innen is gratulalok neki. szvsz tul nagy koltseget nem jelentett volna, hogy ha a cyan, sarga, zold piros szinek megmaradnak. emelett az a hulye 1mm vastag aluminium kor nem tudom, hogy minek kell a kamera kore. az foleg a fekete hazzal lesz csodas. azt sem ertem, hogy miert kell a hangero gombok koze betenni a power bombot, valahogy nem tartom logikusnak ezt az elrendezest, meg akkor sem, ha plusz funkciot rendelnek hozza. aztan ez az oktober, november elerhetoseg szinten egy vicc. na, majd jovore.
jah, es irisz, nem retina.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest