- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #134 üzenetére
Véleményem szerint a Microsoft,most inkább az olcsóságra fog rámenni. Nem megy arra az irányba,mint a Nokia,hogy meg kell adni a módját anno,hogy milyen is egy okostelefon,főleg a csúcsmodellek kategóriájában.
Ahogy írták korábban, a Microsoft cég inkább csinál 1-2 évente 2-3 modellt és kész. Nem kíván a Samsung S6 Edge ,a Note 5 és az IOS iPhone 6 Pro babérjaira törni. -
Ádám16
addikt
válasz
Plazmacucci #134 üzenetére
Olvasd el ujra az első szot, alahuzva. Siman lehet meg valamilyen phablet a 950XL-én kívül.
-
QwErTy42
addikt
válasz
Plazmacucci #127 üzenetére
Egy csúcsmodellnél nem hiszem el ezt az érvet. Szerintem a Samsung csak simán ki akart tolni az MS-tal.
-
no1r
őstag
válasz
Plazmacucci #125 üzenetére
akkor még nem volt balhé a csámcsunggal...
2014es modelleknél ha jól tudom már csak az IPS panelosokban volt Glance (ha volt)[link]
"So why not use an AMOLED display with display memory? That answer comes down to money, as we were told they are only too cost prohibitive for that particular combo. LG and Samsung are big AMOLED display manufacturers, and we’re guessing that the combo of 1080P, AMOLED and display memory components are not as mass produced as others, or there is something else keeping their prices too high for Nokia." -
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #109 üzenetére
Mert az fényes. De a matt 930 hátlapon nem igazán látszanak a karcok és szerintem a 950 is matt lesz. Legalábbis nekem a tavaly októberi vásárlású 930-on nem látszik semmi csak ha nagyon közelről erős fényen vizsgálom.
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Ja ja ,most nagyon elfejetették ezt a méretet . Lenne 6 és 5"-os telefonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest