- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- TKSTAR TK905
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
ha van valami plusz infó, árról megjelenésről, vagy teljesítmény/tesztekről a lapossal kapcsolatban, ne tartsátok magatokban.
-
spanglee001
addikt
remélem kövi hó közepéig megjelenik, mert már nem nagyon bírok várni, akkor valami hasonló lapost kell találnom mert ez már nekem is a megfelelő masinának tűnik. hallottam valahol hogy 900körül lesz az ára
-
KAMELOT
titán
válasz
Massmurderer #2 üzenetére
Mivel VA paneles és csak 100Hz akkor olcsóbbnak kell lenni. 230k körül.
(#4) gerner1: Annyi pénzért inkább gépet rakok össze vzíhűtéssel, amiben cserélhető a hardver.
-
gerner1
nagyúr
A notit biztosan eltudnám viselni, főleg ha nyernék a lottón ...😃 De szerintem 1,2 -1,3 guriga közt lesz az ára. Most, ehhez hasonló konfig a ROG V701VIK (a javított hűtéssel), ami jelenleg ~900e körül kapható 7820HK -val, de nem tud 144hz -et ...
-
Lacok
őstag
válasz
Massmurderer #2 üzenetére
Biztos, hogy nem budget kategória egyik sem.
-
Massmurderer
őstag
Ár persze sehol.Gondolom 700k-1milla körül
-
[CsuCsu]
őstag
Az a VA paneles monitor nem tunik rossznak.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Chimera nevű, méretes laptop mellett egy 35 hüvelykes kijelzővel bővült a ROG termékek sora.
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest