- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
Következő telefonomnak ezt az X4-et néztem ki, de szerintem a Xiaomi Mi A1 fele pénzért tudja kb ugyan ezt (leszámítva a kamerát)!
Így döntsön az ember ... -
Gábor-KJ
őstag
Első töltés:
1.5 óra beszélgetés
1-1.5 óra Spotify a konditeremben bluetooth fülessel.
kis Youtube, böngészés, full telepítés kb 100 app, teszteléses nyomkorászás.6 óra kijelzőidő és még van 20% benne...
Elsőre nem is olyan rossz.
-
Matada2.3
veterán
Szerintem ez még a tisztábbik rendszer. A leakek anno azt mutatták, hogy teljesen más generációt képviselnek ezek a telefonok, azaz a: C és E4 és E4+ G5s és G5s + X4 és Z2 Play végül Z2 Force. A Z play jó úgy ahogy van, az X4-be kellett volna a 660 és 4 giga ram és minden tiszta lenne akkor.
-
Millerchris
tag
Ez a kamera hátul elég randa.
-
D4ni
őstag
Nem értem a motot, nincs egy éves a g5 Plus és most jött ki a g5s Plus, az x4, a Z2 play és force. A többi e meg c szériát már le sem írom. Mi lessz ebből ? Samsungosodás? A z2 playbe kellett volna ezt belepakolni..
-
sub71
aktív tag
a 3 éves MotoX 2014 es telefonom jobban néz ki+ Amoled+ nem üveg a hátlap+ az alsó felső káva feleakkora, mint ezen!
max a kamera jobb ebben...
-
Elementh
aktív tag
Ennyi pénzért.. Jaj..
-
jUUh
addikt
Pfhej, sosem tetszettek ezek a Motorola telefonok, hát ez sem változtat ezen,...
-
tipuka
addikt
nekem is tetszik, de komolyan. főleg a hátlapi kamera kinézete és elrendezése.
-
.Szaki.
addikt
válasz
csipszikutya #24 üzenetére
Gondolom a QuickCharge miatt kukázzák a fémet mindenhol. Én is jobban szeretem, de most ez a trend.
-
csipszikutya
senior tag
Nekem tetszik, söt... De az üveg... Felejthetnék. Fém és jonapot, ha esik a telefon az jobban birja. Tok?! Minek csinálnak "szép" telefont ha tokba rakom? Akkor inkább mehet rá az utolso fröccsöntött selejt müanyag, bár ez szvsz. Fémet a népnek
-
atike
nagyúr
Határozottan tetszik.
-
ghiottone
nagyúr
Nekem is tetszik.
Amúgy megvan oldva. A Motorola appból ki kell választani az "Egygombos navigációt" és az ujjlenyomat olvasó kezel mindent, mint a Z2 Playnél is, a képernyőn pedig eltűnik az alsó sáv. -
.Szaki.
addikt
Nyugodtan mondjátok, hogy ízlésficamos vagyok, de nekem pl kifejezetten tetszik, az egyedüli amit nem értek a Moto esetében, hogy ha már okosan elöl van az olvasó, akkor miért nem költöztetik le mellé a vissza gombot, meg a másik kettőt. Legalább nem venne el a kijelzőből helyet.
Egyébként szerintem ez egy jó középkategóriás, azt nem tudom, hogy az értéktartása milyen a Moto-nak, de szerintem ha leesik az ára, akkor egyáltalán nem rossz kis telefon ez.
-
somogyib
őstag
Lenovo-ék felvehetnének már egy ügyesebb dizájnert, mert ez így nem szép.
-
ghiottone
nagyúr
Hmm - úgy néz ki, hogy az olaszoknál a 4gb-os verzió, a németeknél pedig mindkét verzió forgalmazásba kerül. Olasz amazonon nemsokára megjelenhet a készülék - valószínűleg akciósan, ahogy a Z2 Play is.
-
Keil Walker
aktív tag
Kár, hogy középkategóriás lett az x széria. Így sajnos kénytelen vagyok lehúzni a listámról. Ennyi pénzért már inkább htc 10, vagy galaxy s7.
-
aelod
veterán
Még egy csúszós üveg telefon. Többi rendben van.
-
Ádám16
addikt
Az ára eléggé rendben van szerintem. Nekem a dizájn is bejön.
-
forgonati
őstag
Szomorú higy OIS még itt sem jár. Nem is értem hogy manapság miért még az abszolút csúcsgépek kiváltsága ez.
-
ghiottone
nagyúr
A dual sim esetében sajna hibrid megoldàst kapunk, nem a szokásos 2 nano sim az egyik és micro sd a másik oldalon tálcát. Amúgy a 7.99 miliméteres vastagságba elférhetett volna nagyonn aksi is, ha az 5,99 mm-s Z2 Playben is ekkora a telep.
-
Ashitaka
tag
"Kimondottan vékony az eszköz, 148,4 x 73,4 x 8 milliméteres dimenziókkal bír " ez szerintem inkább átlagos.
A 8mm vastagság mindenfélekép. Azt meg nem értem miért minőségi és prémium a tiszta üveg anyaghasználatA fém,na az minőségi lenne.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
tomiivagyok #1 üzenetére
Hát igen! Nekem is egy haveromnak olyan csajok tetszettek hogy inkább hagyjuk...
Szerintem se szép a telefon, de Nekem tetszik.Lehet velem is baj van...
-
tomiivagyok
aktív tag
hát ez csúnya. nem kicsit. nagyon.
habár a szépség relatív fogalom...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo sajtóeseményén egy vízálló, dupla hátlapi kamerával szerelt, vékony és kényelmes középkategóriás mobilt láthattak az egybegyűltek.
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Azonnali játékos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest