Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexReiter1
újonc
Szia!
Pár napja én is ismerkedem egy z500-al, a felesleges google cuccokon kívül miket takarítottál még ki?Szinkronizálás megvolt, de míg nem szerzek nagyobb memóriakártyát nem lesz CWM mentésem...anélkül nem szívesen állnék neki.
Eddig elégedett vagyok vele.A "nem túl acélos" külső hangszóró nem volt meglepetés ahogy az extrák se, a headset viszont annál inkább!Blade 3 és S Advance után nekem nagyon bejött. -
gthomma
senior tag
válasz
mongoose01 #16 üzenetére
Szia!
Egy hete van nálam egy ilyen készülék teszkóban vásárolt. Külsőleg nagyon pöpec, bár a hátlapja nem valami jó minőségű, nagyon picikék, a tartó fülek, viszonylag könnyen lejár a hátlap. Szilikontokért üvölt, de még nem találtam rá.
A hangja ugyan olyan gagyi mint az összes MTK cuccnak, annyi a különbség, hogy itt alapból majdnem maximumra vannak húzva a hangerők, amit a többi MTK cuccnál a mobileuncletools -al kell megtenni.
A DTS valamit javít a zenén, de max hangerőn torz, én lejjebb vettem a hangerőket, így viszont nincs semmi dinamika, szokásos MTK/Sokol rádió hangzás.
A kijelző szerintem gyönyörű, a droid nem szaggat. Érdemes kitakarítani belőle a sok "extrát". -
mongoose01
tag
sziasztok,valakinek van már tapasztalata a készülékkel?kiváncsi lennék miként müködik,mert ha jó akkor lecserélnem az alkatel idol mini2s-met.
-
mrlujoak
veterán
Szegény, de semmilyen külsőt kapott. Semmi birtoklási vágyat nem ébreszt bennem.
-
bajaki
őstag
Átlagos hardver, de ha jól beárazzák akkor lehet nagy sikere.
-
Most sem érte el azt az Acer hogy igen kell egy ilyen nekem.
-
dsr
senior tag
Tetszik !
-
attilav2
őstag
Ha a jó hang és jó design számít akkor akár jó vétel lehet. Csak ne akarjuk használni a gps-t, ami
a mediateknél elég ergya, valamikor elég gyorsan pozíciót fog de inkább 2-3-5 perc a jellemző. Ja és vannak appok amik helytelen adatokat adnak mtk gpssel, én ezt tapasztaltam 6589-en persze lehet hogy a 6582vel javítottak a dolgokon, de itt a fórumon azt sem dicsérik agyon. -
kengyel
nagyúr
Igen jó árazással, jó vételnek számítana .
-
Fr0z3n
őstag
Egész pofás lett. 55-60 körül jó ajánlat lesz belőle.
-
loop80
csendes tag
Az E700-as telójuk kb. mikor lesz kapható? Tudja valaki?
-
törölt tag
Attól függ milyen lesz a többi hardver. 60+ körül érhet ide hozzánk, ami nem rossz, ha jól bepakolják.
-
a.sebi
őstag
Lg arena hangzást szeretnék iphone hangerővel, htc one hangszorókkal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Liquid Jade mellett egy egyszerűbb telefon is bemutatkozott, ahol a zenehallgatás kerül fókuszba.
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Háztartási gépek
- Dell notebook topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest