- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gthomma
senior tag
válasz
mongoose01 #16 üzenetére
Szia!
Egy hete van nálam egy ilyen készülék teszkóban vásárolt. Külsőleg nagyon pöpec, bár a hátlapja nem valami jó minőségű, nagyon picikék, a tartó fülek, viszonylag könnyen lejár a hátlap. Szilikontokért üvölt, de még nem találtam rá.
A hangja ugyan olyan gagyi mint az összes MTK cuccnak, annyi a különbség, hogy itt alapból majdnem maximumra vannak húzva a hangerők, amit a többi MTK cuccnál a mobileuncletools -al kell megtenni.
A DTS valamit javít a zenén, de max hangerőn torz, én lejjebb vettem a hangerőket, így viszont nincs semmi dinamika, szokásos MTK/Sokol rádió hangzás.
A kijelző szerintem gyönyörű, a droid nem szaggat. Érdemes kitakarítani belőle a sok "extrát".
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Liquid Jade mellett egy egyszerűbb telefon is bemutatkozott, ahol a zenehallgatás kerül fókuszba.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest