- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Az ugyanolyan cache szeleteken mit ertunk? Mert ha beengedik a gpu magokat egy kozos cache-be, pl. a level3-ba, akkor annak megint csak reszeltek, azt ugy telenyomjak a gpu magok, hogy masra nem lesz jo. Szoval csak akkor jo, ha a cache-nek egy reszet csak a cpu magok hasznaljak.
Amugy remelem, hogy a haswell-nel is opencl-re is lehet majd hasznalni a kulon memoriat, a framebuffer maradhat a mezei memoriaban. Amugy 128 MB az mar nem olyan nagyon keves, azzal mar ertelmes dolgokat lehet csinalni. -
-
lenox
veterán
Es az milyen lesz? Ugy ertem ha van kulonbseg ket memoriaterulet kozott, pl. mert az egyik sokkal gyorsabb, akkor mindenkepp meg kell tudni kulonboztetni oket, es maris bejonnek a meretbol adodo hackelesek, ami egyseges virtualis memorianal nem kellene legyen, szoval ha nem cache-kent mukodik, hanem tenylegesen kulon memoriakent, akkor az egyseges kezeles tul sokat nem er...
-
Ric4m0nd
aktív tag
Alátámasztom az állítást. Hangsúly a jó optimalizáltság. Legutóbbi amit futtattam Ivy HD4000-en CS:GO (Source engine) továbbá az általad megadottak. Meglepő módom még az AvP is, DX11-en futtatva 720p-ben megfelelő folyamatos sebességet produkált. (1360*768)
Amikor az FPS vadászok vitáznak 40frame/sec fölötti értékek előnyeiről. Pl. Hogyan lehet még nagyobb teljesítményt elérni tuningolt VGA erőművekkel.. Az jut eszembe, hogy a Brazos platform E350-es APU-ján a HD6310 kifogástalanul futtatta az MS Flight 2012-t 720p-ben.
-
-
-
Male
nagyúr
Hááát... 512 bites kapcsolat úgy? Vannak kétségeim... tudtommal attól csak a késleltetés lesz nagyon minimális, de 512 bit széles buszhoz ott is kell ~1-2000 összekötés, amit akkora területen jól kivitelezni igen nehéz, és valószínűleg nagyon drága is. (Persze nem ismerem eléggé a 2.5D stackinget.)
-
-
juzer78
tag
Rendben, ezt olvastam a Haswellel kapcsolatban, gondoltam megosztom, de nem biztos hogy tuti is az info... Valahogy a 10 20 40-es kiosztás értékelhetőbb lenne, ha 6EU lesz, nem lesz kicsit kevés?
Tényleg a Radeon 8-as szériáról tudsz valami biztosat, erről is olvastam, azt írták, hogy decemberben jön a 8970-es... kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest