- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
juzer78
tag
Rendben, ezt olvastam a Haswellel kapcsolatban, gondoltam megosztom, de nem biztos hogy tuti is az info... Valahogy a 10 20 40-es kiosztás értékelhetőbb lenne, ha 6EU lesz, nem lesz kicsit kevés?
Tényleg a Radeon 8-as szériáról tudsz valami biztosat, erről is olvastam, azt írták, hogy decemberben jön a 8970-es... kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban...
-
juzer78
tag
"A konfigurációkat tekintve a GT3-as IGP négy shader tömbbel dolgozik, így 40 darab Execution Unit lesz a rendszerben. A GT2 a két shader tömb miatt már csak 20 feldolgozót kap, míg a GT1-es opció – szokás szerint – a leggyengébb lesz, mivel csak egyetlen shader tömböt rak bele az Intel, és abban is csak 6 darab Execution Unit dolgozik majd."
A legkisebb GT1 konfigurációra több helyen is 10 EU egységről olvastam.
"Kiderült némi információ a pletykált L4 gyorsítótárról is. ... A kapacitása 32, 64 vagy 128 MB lehet."
Amit ezzel kapcsolatban olvastam, hogy ez 512 bites vezérlőn kapcsolódó DDR3 memória lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest