- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
"Nem tudom ki-mit vár egy NFS-től, de komolyan...
Forza-t, CREW-t, meg társait is hagyjuk a "300-al szálguldok a dombok közt 200 métert driftelve a levegőben miközben átmegyek árkon bokron mamutfenyőn mintha ott se lennének... de kapok 8 millió XP-t" fizikájával és játékmenetével..."
ezt hívják árkádnak ( : ha valaki szimluátorozni akar szimulátorozzon, kedvenc részem a nfs4 hot pursuit, na annak volt akkora feeleingje, csak mai graffal ki kellene adni aztán hadd szóljon, az ifjabbak mivel nem ismerték nekik újdonság, a régieknek meg retro, volt egy remake, de annak messze nem volt olyan hangulata, iszonyat bénára csinálták meg az ai-t -
Feketelaszlo
senior tag
Dehogynem lehetne újat mutatni - már csak azért is, mert az autós nem feltétlen egyenlő a versenyzéssel, de még a kettő közös halmazában is van bőven kiaknázható lehetőség, amit sok indie játék meg is mutat.
Egyszerűen mikor egy fejlesztő úgy dönt, hogy autógyártók által licencelt modelleket alkalmaz akkor már beskatulyázza magát egy olyan helyzetbe ahonnan tényleg nagyon kevés mozgástere van. Következésképpen olyan játékokat kéne csinálni, amely az autógyártóktól független, de az meg a kiadónak nem tetszene, mert a Need For Speedhez hasonló szériákat jórészt most sem a kecsegtető játékélmény adja el, hanem az autó-lista és az ezzel járó hírverés. -
rdt89
addikt
Ezzel vitatkoznék, mert az Underground 2-t a mai napig előveszem /Forza játékok mellett/, múlt hónapban pörgettem ki újra, és nekem továbbra is nagyon jó élmény, a grafika számomra másodlagos egy játéknál. Az NFS 2015 minden téren idegesítő volt, unalmas, lapos, gagyi, persze ez saját vélemény.
-
kikikirly
senior tag
Mega giga+1.
Magam is elcsodálkozom régen hogy tudtam azokba a játékokba több 10 meg 100 órákat beleölni.
Igazából a Dual Core, 9500GT konfigomon a válogatás luxus volt, bizonyos évszámon a limitált hardver miatt nem tudtam továbblépni.Több éve jó gépem van,és bizony megszoktam a komplexebb animációkat,szebb effekteket, stb, szóval mai szemmel régi játékok kifejezetten gagyik.Hasonlitsunk össze egy Jedy Academyt egy Shadow Of Mordorral/Warral. Ég és föld.Nem hiába nem Remasterelik az ilyen régi játékokat,HD textúra pakktól modellrészletesség, dinamikus elemek nem lesznek szebbek. Resident Evil 2 Remake-nél ezt tökéletesen felismerték. -
törölt tag
Én kb ennyit várnék :
U2, 4-5x nagyobb várossal, sokkal több autóval és még több testreszabhatósággal, 2019 -es grafikával.
Ennyi, nem egy nagy dolog. A mai fiatalok úgysem játszottak U2 -vel, a többieknek meg jó lenne nosztalgiázni.
"Mint ahogy Ma egy Wolfenstein 3D, egy Vice City se nyújtja ugyanazt az élményt mint amit anno nyújtott."
Mai napig előveszem W3D -t, régi Doomokat, Hereticet, HL1 -et, stb. Ugyan azt az élményt nyújtják. Nincsennek tele QTE -kel, több órányi idegesítő cutscennel, agyonscriptelt küldetésekkel.
-
warfernom
tag
De még lenne potenciál ha nem csak úgy oda ba*** eléd egy kocsit és menjél hülye gyerek. Hanem mondjuk lehetne tényleg úgy át alakítani a kocsit mint az undergroundban tetőtől talpig. Nem úgy mint a Crew vagy a Forza Horizon-ban tessék lássék módon. Mindig van lejjebb és feljebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest