- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
a 2015-ös mi volt ha nem underground feeling? Egyébként sztem nem volt az rossz. Az underground feelinget meg el kéne engedni, az akkor jó volt, és akkor az újdonság volt, ezért sírjuk vissza, de az idő megszépíti az emlékeket. Én is imádtam, de semmivel nem tudott többet mint a 2015-ös NFS. Ha ma előveszed az underground-ot, mai szemmel ugyanolyan uncsi lesz mint egy mai NFS, 1 óra után ráunnál. Anno szép volt jó volt, de elmúlt. Mint ahogy Ma egy Wolfenstein 3D, egy Vice City se nyújtja ugyanazt az élményt mint amit anno nyújtott. Vagy ma egy új Mortal Kombat se olyan jó mint amit anno a játékteremben az arcade pénzdobálós a kocsma sarkában. Sokszor nem a mai játékokkal van baj, hanem a gamerek lettek sokkal finnyásabbak... Ugyanazt az élményt akarjuk mint amit anno tizenévesen átéltünk. Az újdonság varázsát. De már kb mindent láttunk, így igazi újdonság nem ér a játékokban... (témától függetlenül)
Engem utoljára pl a Half Life 2 és a BIOSHOCK 1 tudott beszippantani, elvarázsolni a hangulatával...Szóval sztem a 2015-ös NFS hozta az Underground feelinget, csak az újdonság varázsa nélkül!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest