- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
egy laikus vásárló ezt 100% hogy nem veszi észre, és ők vannak többen
Ezt írtam én is.
Akkor van a gond, ha valaki már hosszabb ideig használt előtte olyan rendszert, ahol nincs ilyesmi, akkor bizony nagyon bántóan szembeötlő a dolog.Ha soha nem láttál más készüléket, akkor a Galaxy Y is szuper készülék, de egyébként meg nagyjából a hulladék kategória. Tudod, mindig nézőpont kérdése a dolog.
-
Parallaxis
addikt
Én rengeteg készüléket tesztelek és jó sok megfordul nálam ismerősök révén is, de amit írtok nagyjából a bullshit kategória.
Androidos eszköz lagol, ez tény, nincs mit szépíteni rajta, elég pár widget és a lapozásnál megakad, elég telepíteni több alkalmazást és a beállításoknál a scroll akad, de az az alkalmazás ami iOS-en meg se rezzenik az Androidon szaggat, akadozik függetlenül attól, hogy milyen vas van alatta (és ami vicces, hogy ez még a Google saját szoftvereire is igaz, pl. a Google+ iOS-en hibátlanul, akadás nélkül képes scrollozni, de Androidon nincs az a sokmagos csúcshardver, amin erre képes lenne, az meg humoros kijelentés lenne, hogy a Google nem tud a saját platformjára rendesen fejleszteni
).
Persze, akit ez nem zavar, annak nem probléma, akinek nincs összehasonlítási alapja, az azt gondolja, hogy ez így természetes, sőt azt se tudja, hogy ennek nem így kéne működnie (ismerős S3-án a névjegyzék 2-3 másodperc alatt jelenik meg, míg nem látott más készüléket azt se tudta, hogy ez gond, elkönyvelte, hogy ez a normális).
---
Tetszik, mikor droidos emberkék próbálják védeni a mundér becsületét, csak az a probléma, hogy én is azt használok, így elég vicces a dolog.
-
Parallaxis
addikt
user error, vagy a samsung "fantasztikus" hírhedt custom gányolásainak köszönd.
Egyre viccesebb vagy
Bár kíváncsi volnék, hogy hol láttál te lagmentes Android készüléket és konkrétan milyen típust, mert én olyat még nem láttam (nem, a Nexusok sem olyanok).Na meg ki lehet próbálni a Jake2-t (quake2 javaban), ami úgy 80-90%-át hozza az eredeti natív változat teljesítményének
Ejnye no, akkor mégsem gyorsabb?
Csak így tovább, szórakoztató vagy...
-
Parallaxis
addikt
Egyébként nekem nem primitív alkalmazásoknál sem laggol semmi az 1 magos 600 mhz-s armos telefonomon
Nálam a Note 2-3 és az S4 is képes lagolni, szóval hagyjuk a mellébeszélést.Mellesleg a VM program gyorsabb is lehet a natívnál
Szuper, gyorsan telepítek a desktop gépemre egy VMWare-t és azon fogok dolgozni, mert ott gyorsabb lesz minden, mint natívan
Te ezeket most teljes komolysággal írtad, vagy csak húzod a népet?
-
Parallaxis
addikt
válasz
proradeon #57 üzenetére
Biztos nem felsőbb utasításra tett így ...
A cég CEO-jának nem nagyon van felsőbb utasítás
Egyszerűen rászóltak, hogy kissé szakmaiatlan marhaságot mondott, ami elég rossz fényt vet a cégre.
első szakmai vélemény
Éppen, hogy aki kicsit is ért a dologhoz, az tudja, hogy marhaság. De ezt már sokan leírták itt is, de látom tanulni, vagy a leírt dolgokat értelmezni, esetleg utánolvasni kicsit büdös neked.
-
Parallaxis
addikt
válasz
proradeon #51 üzenetére
Tőlem jöhet minden platformra olyan marketingfogás, ami után adott alkalmazás egy újrafordítás után 20-25%-al gyorsabb lesz.
Egyébként meg annyiban igazad van, hogy teljesen még nem használja ki az Apple sem ezt a lehetőséget, viszont mire a többiek elkezdik használni, addigra nekik lesz 1 évnyi tapasztalatuk és már rég kiküszöbölik azokat a problémákat, amikbe a konkurensek majd csak akkor futnak bele.
No meg elég érdekes lehet egy A7x alapú Macbook Air 20-24 órás akkumulátor idővel ugyebár
(Az iOS-nek ugyebár nem kell 4 GB RAM, de az OSX-nek igen.)A Qualcomm meg visszavonta a nyilatkozatot, mert baromság.
-
Parallaxis
addikt
válasz
proradeon #45 üzenetére
Nem mindegy, hogy a 64 bites kód csak "kompatibilis" a 64 bites architektúrával, vagy ki is tudja használni a benne rejlő lehetőségeket,
Állítólag 20-25% sebességkülönbség van a 32 és a 64 bites kódra fordított appok között.
Windowsból is már évek óta létezik 64 bites
Az Apple már több mint 10 éve használ 64 bites rendszereket (G5-ös Power Mac-ek).
A Wintel platformon a Vista óta érhető el az átlag felhasználó számára is használhatóan, de a mai napig nem történt meg a teljes átállás, míg az OSX-ből már egy ideje (2011 óta) nincs is 32 bites változat. -
Parallaxis
addikt
A Samsung legalább ki is fogja aknázni a 64 bites architektúrát 4GB+ RAM-mal, és nem csak jól hangzó marketingszöveg kedvéért fejleszti ki.
Az Apple rendszere és minden alkalmazása már most 64 bites, az új alkalmazások nagy része meg mindkét kódot tartalmazza.
A Samsungnál lesz pontosan csak marketingszöveg, egészen addig, míg a Google nem készíti el hozzá a megfelelő rendszert, erről meg még semmit nem tudunk (a KitKat szerintem még nem igazán lesz erre alkalmas).
Gyakorlatilag az alma jó 1-1.5 éves előnnyel fog rendelkezni az ilyen rendszerek terén, mire a többiek képesek lesznek hasonlóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest