Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
user error, vagy a samsung "fantasztikus" hírhedt custom gányolásainak köszönd.
Egyre viccesebb vagy
Bár kíváncsi volnék, hogy hol láttál te lagmentes Android készüléket és konkrétan milyen típust, mert én olyat még nem láttam (nem, a Nexusok sem olyanok).Na meg ki lehet próbálni a Jake2-t (quake2 javaban), ami úgy 80-90%-át hozza az eredeti natív változat teljesítményének
Ejnye no, akkor mégsem gyorsabb?
Csak így tovább, szórakoztató vagy...
-
Parallaxis
addikt
Egyébként nekem nem primitív alkalmazásoknál sem laggol semmi az 1 magos 600 mhz-s armos telefonomon
Nálam a Note 2-3 és az S4 is képes lagolni, szóval hagyjuk a mellébeszélést.Mellesleg a VM program gyorsabb is lehet a natívnál
Szuper, gyorsan telepítek a desktop gépemre egy VMWare-t és azon fogok dolgozni, mert ott gyorsabb lesz minden, mint natívan
Te ezeket most teljes komolysággal írtad, vagy csak húzod a népet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest