- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Dilikutya #365 üzenetére
Tudom, ezért én nem is vennék ilyen verziót, mint ahogy azt írtam korábban. Nekem sem teljesen legális az XP, előző cég MSDN pakkból van. Nálam ez nem elvi kérdés, ha az lenne, saját magamat is szembeköphetném.
Én arról írtam, hogy azok a családok, akik gépet tudnak vásárolni, ha nagyon akarnák, meg tudnák venni az OEM XP home-ot hozzá, de mivel egyszerű beszerezni 0 ft költségért is, így nagyon nem hajtja őket a vágy a plusz kiadásra, amit lehet, hogy nem röhögve, de azért képesek lennének megvenni. Nem a gyerek elől kellene megvonni az ételt ehhez. Azokról van szó, akik egyébként képesek kigazdálkodni egy számítógép árát...
Értem?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest