Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
-
blueMerle
veterán
válasz hallerlaller #47 üzenetére
1.x, 2.x.x, (tableteknél 3.x.x) és jelenleg 4.x.x
-
kolosanyi
veterán
-
Zirowe
nagyúr
válasz kolosanyi #44 üzenetére
Nexus one nem biztos, hogy megkapja a hivatalos ics-t, ezt a google nyilatkozta.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
kolosanyi
veterán
Androidból Nexust kell venni ha supportot akarsz. Pofátlanság, amit a gyártók művelnek. Vevőként (fan mi? pfff... ) elvárom, hogy a legalább 2 éves életciklus alatt ne sz@rjanak a fejemre. Nexusom van, de megmondom őszintén, nekem kinyílik a bicska a zsebemben az ilyenek láttán...
-
Blyan
félisten
válasz Brutális eb #41 üzenetére
Vau vau, wuff wuff.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Maxentius
addikt
válasz Brutális eb #41 üzenetére
Jogos, de ha majd elkezdik nálunk is promózni az ICS-s mobilokat, akkor majd lehet, hogy lesznek olyanok, akik megkérdik, hogy az övéken is lesz-e olyan. (De persze lehet, hogy megint csak magamból indulok ki és a kutyát [ ] nem érdekli, hogy mi lesz a telefonjával később.)
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Brutális eb
addikt
válasz Maxentius #31 üzenetére
De gondolm tudod,hogy a vásárlók 90%-nak fogalma sincs milyen verziószámot használ és nem is édekli.
Ez a frissítési mizéria inkább az android konkurencia egyik gyenge fegyvere.A 2.1-2.2 váltás valóban hozott nagyon fontos dolgokat de nem hinném,hogy akinek 2.2 fut a gépén az akkora hátrány érné,hogy pl most nincs rá 2.3...(#32) Blyan
Kategórikus butaság.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Xaels
félisten
válasz hallerlaller #17 üzenetére
Sensation XL is egymagos csak beugratós a neve
Amúgy érdekes a hír, bár ezekről 90%-ban tudtuk, hogy lesz rájuk ICS hisz az OHA-s megállapodás után "születtek".
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
daniel909
addikt
ezért (is) lesz a következő mobilom iPhone!
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Nordic
Közösségépítő
Pontosan így vagyon én is ezzel. Senki nem várta a Sense 3.0-át a Desire S-re(legalábbis tudtommal), mégis kijött. Minden esély megvan az ICS-re is, ha meg nem istenem. Nekem már most is tudja stabilan, hiba nélkül azt a telefon, amire nekem kell, és jelen állás szerint csak az ICS miatt nem fogok újat venni.
-
bobace
addikt
Nem lepődtem meg, hogy a Desire S-em már nem kapja meg. Én a 2.3.5+új Sensenek is örülök. Egy LG után ez is felüdülés Bár nem szeretem a custom romokat, de majd max felrakok egyet és meg van oldva a probléma (csak lenne hibátlan).
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-
Maxentius
addikt
válasz Brutális eb #30 üzenetére
Ez így van, de a vásárlók többsége hírből sem ismeri az XDA-t, csak meglátja a három szolgáltató vmelyikének katalógusában és már veszi is meg és használni akarja... (ebben a frissítés lehetősége is benne van!)
-
Brutális eb
addikt
Engem ne sajnálj.
Mint fentebb írták van XDA.
Én a custom romokra jobban várok mint a hivatalosra.
Kihoznak a szakácsok egy remek romot aztán én úgy alakítgatom ahogyan akarom.(Nem úgy mint a ios és wp7 esetén,hogy ha akarom sem tudok nagymellű maca ikonkészletet odarakni vagy egyébb más módosítást eszközölni a drága pénzen vásárolt készülékemen.Természetesen nem trollkodásból mondom )
Kb egy mai 10 éves megcsinálja.És még rommá sem kell törnöm a telefonom rendszerét."tényleg nem kárörömból mondom ezt, hanem sajnálatból. Hát azért bakker, a SGS, HTC Desire, stb. alig több, mint 1 éves telefonok, és a kanyarban sincsenek frissítés terén?"
Mi van?
Volt jópár update mindkét készülékre......Főverzió is.
Megérteném ha mondjuk a moto xt720-at hoztad volna példának.
Na az le lett sz@arva.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Saccco
nagyúr
válasz Dr.Anonymus #28 üzenetére
Pont ezt akartam én is írni ...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz BenceShearer #27 üzenetére
egyébként nem tudom miért pánikol mindenki
ez a bejelentés az első frissítési hullámról szólt
nem arról, hogy ennyi kapja meg és kész..." to announce the first wave of HTC phones that will receive upgrades"
- tanuljatok meg már olvasni...
köszi[ Szerkesztve ]
-
BenceShearer
aktív tag
És itt van ugye az új készülék, a Rhyme. Egy az egyeben Desire S hadrver, új külsőben.
És 2.3.5-el jelent most meg, kb 1 hónapos model. És már ez sem kapja meg? Na ez a pofátlanság! Így vegyen a nép HTC-t!
-
Zirowe
nagyúr
Azért a toshiba ezt is tudja überelni: kiadta a folio 100at 2.2vel és kész.
Véget ért a hivatalos támogatás erre a készülékre.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
F-ECT$
titán
Idén írták alá, hogy 18 hónapig jár a frissítés. A tavalyi készülékek kiesnek ebből. Ez van.
Dive ever, work never.
-
debrejo
senior tag
-
Maxentius
addikt
Ahhoz h az ICS jobban elterjedjen, nem ártana egymagosokat is támogatni, "kedves" HTC... vicc, h az IS-en kettővel régebbi Androidot és Sense-t adnak el úgy, hogy nem látszik egyelőre esély se a frissítésre, nem úgy mint a DHD, DS esetében... egyébként meg nem igazán érdekel, mert ugye többen is írták h az XDA-támogatás továbbra is él.
-
keIdor
titán
Ilyen, bár az SE sokat javult és azért tavaly a Samsung is kitett magáért, SGS 2.1-el jött és 2.3 van már 10 hónapja rá és a mai napig jönnek romok rá.
Bár az én készülékem támogatva lesz (ki tudja meddig) de szerintem utolsó HTC-m ez így, jó vastag bőr van a képükön.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zirowe
nagyúr
Sgs és desire több, mint másfél évesek, és mind a kettő kapott két főverzió frissítést, bár igaz, hogy a desire második frissítése fejlesztőinek minősül csak.
De így is többet mondhatnak el magukról, mint az átlag android készülékek.
Bár én személy szerint telefononként a kötelező 3 főverzió frissítést támogatnám, frissítés elérhetőségtől számított 6 hónapon belül.
Tudom, ez még csak vágyálom, de remélem megélem még.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
hallerlaller
addikt
eddig ezek az egymagos telók kapnak ICS-t: nexus s, optimus black, és a sony ericsson idei modelljei... ez elég gyér
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Mr. Byu
aktív tag
Hát gyerekek, szívből sajnálom most azokat, akik úgy vettek alig 1 éve zöld robotos telefont, hogy azt hitték, rendes supportot kapnak. Ilyen iszonyatos lesz*aromság uralkodik Android téren? (őszintén kérdezem, mert nem látok rá, nem trollkodásból) Nem akarok megint az unásig ismert példával előjönni, és felhozni, hogy a 2009 nyarán megjelent iPhone 3GS (igaz, korlátozásokkal), de még most is megkapta a legfrissebb iOS-t. Tényleg nem kárörömból mondom ezt, hanem sajnálatból. Hát azért bakker, a SGS, HTC Desire, stb. alig több, mint 1 éves telefonok, és a kanyarban sincsenek frissítés terén? Ez azért elég szomorú...
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Én a htc megfogalmazását találtam gusztustalannak az fb oldalukon.
"HTC knows how excited our fans are to get their hands on Google's latest version of Android"Az a helyzet, hogy nem rajongók vagyunk, hanem fizető ügyfelek, akikből a vállalkozás él/eltartja magát.
A legfrissebb verzióra való frissítés pedig nem kegy, hanem gyártói kötelesség.
Ezzel a két mondattal is látszódik a htc hozzáállása a vásárlókhoz.
Eléggé elszálltak már otthonról náluk.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
BenceShearer
aktív tag
Lesz olyan HTC készülék (pl. Desire S) ami 2.3-al jött és 2.3-al fog kivonulni a spiacról. Nem fog kapni egyetlen AndroidOS frissitést sem. (most a 2.3.3-2.3.5 nem számít nekem annak)
Szomorú, pedig ilyen telót akartam venni....
-
Cyberpunk
félisten
Igen nincs hová menni. Ha új rendszert akarsz vedd meg az újabb készüléket. Vagy az éppen aktuális Google fejlesztői készüléket.
De én nem parázok elég nagy a DHD XDA-s támogatottsága nem sokára lesz rá ICS arra mérget vennék. Meg amúgy is jobbak a főzöttek
Hope was the right choice, and it always will be.
-
hunter84
aktív tag
Most akkor hogy is van ez a 18 hónapos frissítés?
"Vállaljuk, hogy 18 hónapig az Android új verziójára frissítjük a telefonjainkat, kivéve az olcsóbb szarjainkat."??? WTF
-
Mr Cube
tag
Éljen!!!! Köszönöm szépen!
(HTC Desire HD)
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
-
Saccco
nagyúr
Yeah
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest