- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz hallerlaller #53 üzenetére
Pár hét most is lesz az ICS - Nexus S párosnál. Gondolom azért, hogy aki nem tud várni, az vegyen Galaxy Nexust. De ennek ellenére így is a leghamarabb kapja majd meg a Nexus S, ahogy a One is hamar megkapta.
(#54) Edenyke
Az ilyenek miatt érdemelné meg a Samsung, hogy hátbavágják egy szeneslapáttal... (Akkor az LG-ről már ne is beszéljünk, ott nem is törekednek a bugmentes szoftver létrehozására, mintha ez teljesen természetes dolog lenne.) Biztos, hogy "supercurio" kapott ott állást? Én úgy hallottam, hogy valami Cyanogenmodos arc. Na mindegy, ezen nem veszünk össze.
Egyébként sajnos nagyon is igaz, amit írsz lejjebb. Ez az általános hülye hozzáállás. Tényleg bicskanyitogató... De az esetleg nem érné meg a gyártónak, hogy nem ad ki 8969897 modellt egy negyedévben, hanem a régebbieket támogatja rendesen? Vagy akkor nem vennék annyian, mert az már legalább negyed éves modell? Nem hiszem én azt el. Ilyen szempontból nagyon példás, amit a SE csinál (illetve Sony). Egy hardver köré építeni egy teljes termékvonalat, amit aztán lehet optimalizálni, meg támogatni rendesen. Remélem jól lenyomják a többit, megérdemlik. Illetve a Következő Nexus gyártását is megérdemelnék (tudom, majd esetlegesen a Motorola).[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz hallerlaller #47 üzenetére
1.x, 2.x.x, (tableteknél 3.x.x) és jelenleg 4.x.x
-
Xaels
félisten
válasz hallerlaller #17 üzenetére
Sensation XL is egymagos csak beugratós a neve
Amúgy érdekes a hír, bár ezekről 90%-ban tudtuk, hogy lesz rájuk ICS hisz az OHA-s megállapodás után "születtek".
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest