- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampika
őstag
1.6 elvileg jön globálisan. egyszer. 2.1 meg amcsiban minden androidra. elvileg. szóval a romnak magának léteznie kéne/fog kelleni, csak kérdés, hogy világ szinten kiadják-e. ha meg nem, maradnak a főzött romok, mert sztem világszinten lesz akkora közössége az ár+spec. miatt, hogy erre is portolják.
igaz, a főzött rom gari vesztéssel jár, de ahogy több helyen is írták: előtte gyári mentése. onnantól ha ledöglik -> vissza a gyárit és be a szervizbe. ha meg annyira döglött, hogy a gyári se megy fel rá, akkor a szerviz se fogja tudni életre kelteni, hogy mi van rajtanem rossz ez az lg blog ötlet, de ez a "teszt" szvsz túlságosan is reklám izű lett és nem túl informatív. viszont ha már belsős írja, 2 ötlet:
- szolgáltatónál lehetne olcsóbb, mert úgy könnyebb lenne bevezetni egy új platformot
- a tesztet megírták a mobilarénás srácok elég korrekten. sztem itt inkább arra lehetne rámenni, hogy milyen apró trükkjei vannak a kütyünek, ami mondjuk elsőre nem egyértelmű, vagy épp mivel lehet okosan bővíteni a tudását.mindemelett hajrá
-
RaveForce
veterán
-
babati
aktív tag
hy. al gibson ha meguntad szólj és elboltolhatjuk
igazából én a böngésző sebességére lennék kíváncsi. kinetikus görgetésre. és hogy milyen a tapizása a telónak, mármint érzékenységre. jaés nem kicsi az a kijelző?
válaszodat előre is kösz. üdv.
-
BloodRay
veterán
Kifejezetten szimpatikus a készülék.
-
jorgi22
tag
Sajnos én is így hallottam, csak reménykedtem, hátha..
Csak az a furcsa, hogy a GT540 alapból a 2.0-al jön, és azon is a módosított LG menü van, szóval nem kéne olyan sokat dolgozni vele..
Ráadásul kialakításában azért elég különböző a két gép, és úgy hírlik a GT540 még olcsóbb is lesz, úgyhogy nem hiszem hogy ez a két termék egymással versenyezne..
Na mindegy.. -
fairi
őstag
-
viw
aktív tag
nyakamat nem tenném rá (meg lusta is vagyok megkeresni
), de mintha a tesztes fórum hsz-okban azt írták volna,h. csak 1.6-os jön ki és vége. ha lehetne frissíteni 2.1-re, megvenném, de így... hiába szuper ha már most régi az OS.
ma voltam is vodánál,h. meglessem, erre megtaláltam pont azt az egy területi(!) képviseletet amiben nem volt... (motorola mérföldkő sem) lehet,h. az ország rossz felén lakom? -
Egzee
őstag
Szerintem nem fogják visszakérni, biztos azért adták, hogy itt az új blogban azt mutogassa.
Ahogy halad az egyedfejlődés folyamata úgy lesznek a Nokiás dobozokból LG-sek...
-
Norbi21
senior tag
Na velem nem volt ilyen jófej a húsvéti nyuszi,irigyellek nagyon
. Én is szemezek egy ilyen telefonnal, nagyon bejövős egyenlőre.
-
GALARDO
addikt
Nekem is dobhattak volna egyet.
-
EczkE
veterán
Szép ajándék!
-
jorgi22
tag
Pont ma rendeltem én is egy ilyen készüléket!!
Kiváncsi vagyok a további tapasztalataidra, meg majd a sajátjaimra is!!Esetleg, tudom ez nem tartozik a teszthez, de nem tudom, hogy a jövőben milyen frissítések várhatók a készülékre, Android szinten??
-
lindermen
senior tag
Ezt tényleg ajándékba kaptad
, vagy majd vissza kell adnod? ugye nem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ünnepek előtt a hazai képviselet meglepett egy GW620-assal.
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest