Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
+Arizona
Egyelőre 3 állam áll a játékosok rendelkezésére, de a későbbiekben majd egyre több és több lesz, ahogy haladnak keletről nyugatra. Alaszkát én személy szerint nagyon valószínűtlennek tartom, hogy lesz, mert az amcsi játékosok nagy részét az valószínűleg nem érdekli, de ki tudja, talán egyszer majd az is lesz.
-
Kalifornia és Nevada? Ennyi?

Én meg azon görcsöltem, hogy oldják meg Alaszkát...
-
válasz
huskydog17
üzenetére
ETS2-ben én is rádiózok inkább... Lehet tudni mennyibe fáj most a játék?
-
válasz
huskydog17
üzenetére
Egy tengellyel több vagy kevesebb...

Hallgathattad közben a saját zenéid. -
huskydog17
addikt
Ti erre gondoltok: nem 16, hanem 18 Wheels of Steel
Ennek a franchise-nak az első része volt a Hard Truck: 18 Wheels of Steel, amihez még hivatalos magyar felirat is volt. Emlékszem itt fél óra volt, mire el tudtál indulni, így a játék során az egyik aranyszabály az volt, hogy pirosnál soha ne állj meg!

Amúgy ebből a franchise-ból én csak a jó zenéket hiányolom, a különböző epizódoknak nagyon jó főcímdaluk volt, de mára ezek sajnos kihaltak.
-
-
Arra kíváncsi vagyok, Alaszkát beletették-e, vagy majd az is valami dlc-n érkezhet. Nem vagyok gép elött, de majd meglesem este, biztos tettek már fel valami videót, vagy a honlapon van róla valami leírás.
Egy csôrôs azért más élmény... Mondom ezt úgy, h sosem ültem még kamionban, de volt régebben valami hasonló játék, 16 wos, ha jól tévedek.
-
Blindmouse
senior tag
És majd jön a Watching paint dry simulator 2016 is reméljük.
-
Tegnap 2016 február 2-a volt.

Én kíváncsi vagyok a játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ETS2-ből hiányolom.