- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisDre
senior tag
Sajnos nekem is egyet kell értsek. Csak az első Deep Silvereset vettem meg, de egyébként ez az 5 volt én véleményem szerint jobb=érdekesebb.
-DeepSilver,
-a repülős " Flying Daily"
-Worms-s
-Banner Saga-s
-Eve Online-sDe első után azért jó indulattal, mert eléggé rétegjátékok már fele.
Szóval 5/14 -
Ryder62
őstag
Utolsó nap.
Kijelenthetjük: ez egy rakás sz*r volt!
-
KisDre
senior tag
Ma van az utolsó előtti Daily Humble, és nem vagyok elámulva :\ Pedig mindennap néztem, eddig az 1. Deep Silver-es tetszett (vagy nem az volt az első? mindegy is) meg is vettem, meg a repülős, de azt meg kihagytam de már bánom :\ Bár láttam egyébként jókat, pl a EVE online is gondolom hogy valakinek tetszett, de úgy összességében mégis nagyobb durranásra számítottam. Ráadásul nem is láttam már a "Re" szócskát a Bundle előtt, tehát ezek újak lehetek?
-
sixpak
nagyúr
Na, a mai egy jó bundle....kár, hogy már régen megvettem Steam-en ami érdekelt.
-
zseko
veterán
Tudom, én is az összes bundle-ra gondoltam, hogy ennyi szemétért nem adnák ki még 6$-t sem. Persze kinek a pap, kinek a papné, nekem a lánya
Én azért veszek meg egy játékot mert kell, nem azért mert olcsó. Indie játékokra pedig ez még inkább jellemző. Ha 500 játékot adnának 10$-ért se venném meg, ha nincs közte olyan ami valóban érdekel.
Természetesen elfogadom, hogy másoknak más a preferenciája, és egyeseknek némely játék valóban tetszik és kell ezekből, a fenti csak a saját véleményem tükrözi. -
Bcy+
tag
első nap jóféle csomag volt .. Azóta silány a felhozatal ..
Remélem vége fele egyre ütősebb címek lesznek -
zseko
veterán
Köszi kedves Humble, hogy be vagyok regisztrálva, fel vagyok iratkozva a szaros hírleveletekre, és az akció másnapján éjjel küldesz levelet akkor is a totál értelmetlen és idióta fos platform játékokról...
Milyen játékok voltak eddig? Jelenleg a Banner Saga-t látom.
-
Ryder62
őstag
Ez eddig nagyon gyenge. Az első jó volt de ha ilyenekkel lesz tele mint ami a 2. napon meg ami most van akkor
-
Cathulhu
addikt
Ez de hülyeség, most hallok erről először, erre az a bundle ami érdekelt volna, már ki is futott. Velem is kicsesztek, magukkal is... Remélem lesz még ismétlődés, ahogy a steam akciókban is szokott (ráadásul ők is átálltak az 1 napos akciókról a 2 naposakra).
-
bali93
tag
A tegnapi deep silveres nem is volt olyan rossz...
-
xtremez
aktív tag
Új akció számomra érdektelen. Kérem a következőt..
-
Bloksma
aktív tag
Én azért reménykedek, hogy nem csak a régiek lesznek, hátha bedobnak valami újítást is
-
Crytek
nagyúr
Sajnos nem sok jó bundle lesz mert volt ez meg az origin-es csomag és kifujtak a sztárok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest