- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doller
tag
Rájöttem este egy hiányzó funkcióra.
Az órával lehet keresni a telefont. Ami akkor elkezd hangoskodni.
Viszont a telefonnal nem lehet keresni az órát. Laza 1 órám ment el, mire megtaláltam. -
Themes
aktív tag
Üdv. Automatikus stressz vizsgálatra van állítva, mégsem méri csak ha manuálisan elinditom a telefonon az alkalnazáson belül. Amúgy ha meg akarom nézni, mindig az látható ami a képen! Valami ötlet? Köszönöm. (Be van kalibrálva is.) Az előbb a telefonon keresztül elinditottam meg is csinálta, a telefon mutatja de az óra még most sem!
-
-
Macika66
őstag
válasz
Parallaxis #755 üzenetére
Az Omronnak van az EGYETLEN okosórája a világon, valahol 530 € környékén, amely viselheti azt a jelzőt, hogy vérnyomásmérős.
(Tudom, hogy a Dél-Koreaiak saját maguknak engedélyezték országon belülre ezt a "vérnyomásmérést", de ez komolytalan...)
Az FDA-val 3 évig küzdött az Omron cég, 4 verziót kaszáltak el a prototípusokból, mire kihozhatták és forgalmazhatják.
Ez az óra egy speciális szíjjal fújja fel, szorítja el a csuklót, így képes vérnyomást mérni.
DE!!!
Az emberi vérnyomás mérését a legegyszerűbb fizikai tény képes befolyásolni, mégpedig a folyadéknyomás.
Magyarul, CSAK akkor kapod meg a megfelelő vérnyomásértéket, ha a pont a szíved magasságában méred (ezért az egyetlen elfogadott mérési mód a felkaros mérés, vagy a csuklós mérővel a szív magasságában tartott csuklóval).
Minden más esetben eltérő, olykor NAGYON eltérő értékeket produkál.
TELJESEN értelmetlen elvárni, hogy a lógó, folyton mozgó csuklónkon használható, még csak körülbelüli tájékoztatást adó vérnyomás-értéket is tudjon mérni bármi.
Innentől komolytalan bármi ebben a témában, csak marketingduma.
De - kétségtelenül - működik, az emberek belehülyítik egymást, a pénztárca nyílik, mi kell még? -
HKorn
veterán
Bejövő hívásnál az órán hogy lehet némítani a hívást? Mert ugye csak zöld meg piros kagyló gomb van, de kinyomni nem akarom és felvenni sem. Ha meg a telefonon némítom, akkor az óra ugyanúgy rezeg tovább.
-
bdani94
tag
Sziasztok!
Adott egy 42Mm Classic óra. Ezzel verzióval lehet válaszolni esetleg üzenetekre? Vagy reagálni legalább? Köszönöm a segítséget!:)
-
pusihusi
addikt
Sziasztok karcolódik nagyon?
-
HKorn
veterán
Nem értem ezt a Firstbeat rendszer által javasolt pihenőidő kalkulációt.
Néhány napja futottam 12km-t kb átlag 160-as pulzussal, utána javasolt 74 óra pihenőidőt, ma bicikliztem 23km-t 130-as átlagpulzussal, erre meg javasol 88 óra pihenést, holott nagyon meg se éreztem ezt a lightos tekerést. Nem is edzésnek szántam csak csavargásnak, persze néha megnyomtam kicsit, de akkor is. Futás nyilván sokkal jobban elfárasztott, meg meg is éreztem.
-
zsolt160
aktív tag
Nálam ott van:
Nekem 11 nap körül megy egy töltéssel, igaz 5-6%-nál teszem fel töltőre. Folyamatosan monitoroz mindent, ritkán használom edzésre. Viszont amióta az oxigén mérés fent van és néha használom 10 nap szűkösen van meg. Ez vagy a mérés nagy fogyasztása miatt van, vagy az új rendszer lett kicsit sz@r....
-
snakebait
senior tag
-
Themes
aktív tag
Üdv. Amúgy nekem kerek 1 hetet bír folyamatos pulzus, stesz méréssel, 5 nap edzéssel és 8-10 kB 2 perces telefonálással. Ez jó, tűrhető? Csak mert olvasom itt hogy van akinek több mint 2 hét is.
-
Themes
aktív tag
Üdv. Edzés közben a zene lejátszón nem lehet kivalasztani a saját magamnak kreált lejátszási listát! Vagy van rá mód?
-
HKorn
veterán
válasz
Bennyboy #771 üzenetére
Én kipróbáltam már, akkor hasznos, ha nem csak egy adott távot akarsz lefutni szokásos tempóban, hanem mondjuk akarsz intervallum edzéseket csinálni, vagy mondjuk lassú, hosszú futásokat állóképesség növelésre.
Mondjuk az a része nekem csalódás volt aerob edzésnél, hogy azt hittem, hogy szól ha a pulzusom kilép az aerob zónából, de nem szólt.
-
Bennyboy
őstag
Valaki használta már a futóedzést az órán? Mindig eszembe jut, h kipróbálom de inkább csak elindítom a szabadtéri futást és megyek saját tempóban mert nekem van fix távom.
-
HKorn
veterán
válasz
Parallaxis #769 üzenetére
Akkor így reális hogy neked megvan a 2 hét. Kertimunka is jó edzés
-
HKorn
veterán
válasz
Parallaxis #767 üzenetére
GPS trackinget mennyit használod kb?
-
Atheneee
újonc
válasz
bandigyerek #764 üzenetére
Szió! Köszönöm. Csak az aksi miatt akartam kikapcsolni. Nem vagyok egy Elon Musk, azért nem csörög egész nap, de gondoltam, ha picit is tehermentesítem az aksit, az is segítség lehet. Már az alkalmazásengedélyeknél is visszavontam minden, hívással kapcsolatos engedélyt az Egészséghez. Utána visított is az Egészség, hogy szeretne kapni hívásnaplóhoz, névjegyekhez stb, nem adtam meg. Továbbra is csörög az óra is. Hülyét kapok...Mindenesetre ezzel a TruSleppel is teszek egy próbát, köszi. Csak kollegina ugyanilyen (na jó, az övé nem rózsaarany, de ugyanez a típus, méret, minden) órája 1 hetet kibír, trusleeppel, pulzusfigyeléssel, értesítésekkel, minden kutyafülével. Igaz, ő nem edz..Ha le is veszek belőle mondjuk 2 napot a GPS miatt, akkor is 5 napig legalább húznia kéne. Aggasztó. De aranyos vagy, hogy segítesz!
-
-
Atheneee
újonc
Sziasztok! Először is köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, nagyon aranyosak vagytok. Még visszaolvasgattam este és valaki írta ezt az Intelligens pulzusfigyelést, már nem engedte beküldeni a rendszer, amit írtam, de megnéztem és nekem azon van, nem nyúltam hozzá, eleve azon volt, nem a valós idejűn.
Kedves bandigyerek! Nálam az alvásfigyelés a TruSleepen van, de nem is látok rá más opciót, mint a pulzus esetében, nincs hol átváltanom ,,normál”-raIgaz, nem is tudom, hogy mi lenne a különbség a kettő között, de ettől még szívesen kipróbálnék mindent, amit javasolsz, de nem tudom, hogy hol kell. Az Egészség/Eszközök/Egészségfelügyeletben a TruSleepnel az van, hogy Engedélyezve, de ott csak igen vagy nem opció van, Normál nincs. Köszi a jelmagyarázatokat
Nálam nincs készenléti kijelzés, mármint ha az azt jelenti, hogy 0-24 mutassa pl. a számlapot. Nálam az úgy van, hogy csak ha megemelem a kezem, akkor látszik, de akkor is csak 5 mp-ig, ahhoz nem nyúltam.
Na, az értesítések. Hát ettől hanyatt esek. Egyrészt egyre agresszívebb stílusban, különböző megfogalmazásokkal, de újra és újra nyafog az Egészség, hogy ki vannak kapcsolva az értesítéseim. Oké. Most is odamegyek az Eszköz / Egyéb / értesítések panelhoz és írja, hogy Kikapcsolva. Nem csak egyfajta, hanem az összes értesítés kikapcsolva. Ennek ellenére most hívtak és megint csörgött az óra is. De DonDragonka ötletét is próbálgattam, nekem a P20 Pronál max átnevezni engedi a BT kapcsolatokat, de ilyen beállítási panelt nem tudok előcsalogatni, vagy csak nagyon szőke vagyok. Hű, nagyon a sírás határán vagyok márMinden vágyam ez az óra volt, gyönyörű és okos, erre itt küzdök vele 2 napja, mint a disznó a jégen.
Más is említette már, hogy kellene 4-5 töltés és merülés, mire teljesen prímán működne az aksi, hát nem tudom, próféta szóljon belőletek, de igazán.
Köszi mindenkinek, de tényleg! -
HKorn
veterán
válasz
Parallaxis #761 üzenetére
Truesleep alvámonitorozás is megy? Én mondjuk minden másnap futok vele 20-40 percet, mikor hogy, így nálam napi 10% merülés van.
-
HKorn
veterán
Meg lehet próbálni ezeket, de szerintem az 1 hét nem fog menni, nálam a 46mm-es max 10 napot megy el, bár nálam mennek az értesítések is. 42mm-esnél szerintem 5 nap a reális üzemidő.
-
snakebait
senior tag
válasz
Atheneee #756 üzenetére
Szerintem nem kell ott kivenni-letiltani mindent, be kell állítani saját ízlés szerint és használni, más lesz ott a gond. Bluetooth beállításokban törölni, majd újra párosítani, de csakis az egészség app-ból. Ha így sem okés akkor amit előttem is ajánlottak egészség app újrarak, órán faktori reset. Ja, és az órának is kell azért egy pár töltés-merülés mire beáll.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Atheneee #756 üzenetére
A GPS mindig többet eszik, ezt figyelembe kell venni. A pulzus-mérés intelligens, vagy valós idejű? (utóbbi jobban eszik) Az alvás figyelés a normál, vagy a True Sleep? (utóbbi jobban eszik) A készenléti kijelzés is eszik az aksiból rendesen.
A pici zöld óra az aktív (közepes, vagy erős) testmozgás idejét jelzi. Pl.: gyorsabban gyalogolsz mondjuk 5 percig. Az örülő piros manus meg ha jól tudom az, hogy punnyadásból hányszor indultál neki csinálni valami komolyabbat. (bár ez utóbbit nem igazán sikerült még kiismerni, mert ugye kinek mi a komoly)
A hívásjelzést nem tudom, hogy hogy lehet kikapcsolni, de végső elkeseredésnek mondjuk a Ne zavarj (holdacska) módot kapcsold be, vagy a beállításoknál van olyan, hogy hangerő, meg néma mód. (47mm verzió)
Ha minden ki van kapcsolva, és úgy is ledobja a láncot háromnaponta, töröld az egészség appot, és rakd újra fel, az órának meg adsz egy gyári visszaállítást. Ha úgy is kezelhetetlen, legfeljebb beszélsz a Huawei-jel, hogy mi a teendő.
Még új az óra nekem is, de remélem segítettem valamit.
-
Atheneee
újonc
Sziasztok! Bocsi, nagyon újonc vagyok, csak azért regisztráltam, hátha valaki tud segíteni
Hozzám tegnap érkezett meg a Huawei Watch GT 2, 42 mm-s rózsaarany verzió. A kijelzőbeállításokat nem piszkáltam, automatikuson maradt az is, hogy meddig mutassa a számlapot, automatikus a fényerő. Aktív a folyamatos pulzusmérés, stressz-szintmérés és alvásfigyelés. Tegnap este 7-kor már 100%-ra töltődött, még előtte túlestem a beállításokon, szóval nem igazán piszkáltam már utána. Reggel kocogtam egy kicsit (20 percet) és most már csak 74%-on van az aksi. Félek, hogy ez meglehetősen távol van az 1 hét üzemidőtől. Mi lesz, ha még 2 napot kocogok, még csak nem is valami kemény edzés? Szerintem így 3 napot se bír.
Még tegnap állítottam az értesítéseket, hogy ne kapjak értesítést semmiről az órára, csak az Egészség alkalmazásból (Egészség/eszköz/értesítések menüpontban csak annál volt engedélyezve), de aztán hívás is befutott az órán is. Gondoltam, biztos elrontottam valamit. Sebaj, bemegyek ugyanabba a menüpontba és teljesen kivettem a pipát az értesítésekből, megkérdezi, hogy letiltja az összes értesítést? Letilt. Erre ugyanúgy csörög az órám is a telefonom mellett stb.
Megnézem és visszaállította magát Értesítések: engedélyezve státuszra. Most megint letiltottam, hátha nyerek ezzel némi üzemidőt, de kezd a hajam kihullani. Mit rontok el? Hol kéne még ezeket az értesítéseket letiltani? Nekem abszolút nem hiányoznak az órára és hátha tovább húzná az aksi is 1 feltöltéssel...De nem boldogulok, viszont cserébe már kikészít idegileg. Alig vártam az órát, erre nézem, ahogy percről percre csökken a töltöttség
Elolvastam az Egészség / eszköznél a Súgóból minden elérhető tartalmat, de valahogy sokkal okosabb nem lettem. Lehet, hogy van valami telefonos beállítás (Huawei P20 Pro), ami felülírja az óránál megadottat?
(Amellett, szintén, a Súgóból sem jöttem rá, hogy mit jelent az a helyes kis színes kép, a számlaptól balra. Még a lépéseket megértem, mert jófej az a cipő, de a zöld kicsi óraféleség és a piros emberke teljesen érthetetlen számomra és persze erről sem találok leírást, de még csak egy fotócskát se sehol, ami segítene rajta elmenni... Annyira pocsékul érzem magam
)
Előre is köszi, ha valakinek van ötlete.
Szerk.: Jah, és nem a nagy energiaigényű számlapot választottam, hagytam a gyárin, az nekem szimpi...Mégis folyamatosan csökken a töltöttség
-
Parallaxis
addikt
Igazából mindegyik tudna, de csak párnál épitik bele gyárilag pl. a Watch Active 2 most kapja meg ezt a tudást egy frissítéssel.
Persze nem olyan mérést, mint egy rendes vérnyomásmérő, mert a véráramlás sebességéből, meg a pulzusból egy algoritmussal számolja ki és kell hozzá kalibráció egy hagyományos vérnyomásmérő segítségével, de ennek ellenére meglepően pontos eredményt ad. -
CptAdamica
veterán
válasz
tamassneff #751 üzenetére
- https://t.me/esferas_huawei_gt_dials/7847
Van több színben is. -
CptAdamica
veterán
válasz
B@ldrick #749 üzenetére
Kétféle van:
- https://t.me/huawei_gt2com/468
- https://t.me/huawei_gt2com/1719Annyi a különbség, hogy az egyiknek van fent egy digitális óra is.
-
tamassneff
kezdő
válasz
CptAdamica #748 üzenetére
Az ötödiket is oszd meg léci
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Samsung Galaxy Watch4
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest