Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zombinyul

    addikt

    Sziasztok! Írok ide is, hátha itt kapok segítséget. Kaptam 2 napja ennek a tesóját, egy Honor Magic Watch 2-est ajándékba, és vannak vele problémáim.
    egy iPhone XS-sel használom, nem tudom az iOS a baja, vagy gyári hibás, de leírom a gondjaim.
    - Az értesítések nagyon hektikusan működnek. Hol jelez ha mondjuk Messenger vagy Viber üzenetet kapok, hol nem. Nem is tudom mihez kötni, beállítások babrálása nélkül is váltakozik.
    - Egyszer rezeg bejövő hívásnál, egyszer nem. Van, hogy nem is jelez, csak ha megmozdítom a karom, és ránézek, akkor jelzi hogy hívnak épp
    - A pulzus kijelzésnél gyakran csak egy vonalat jelenít meg. Ennek oka mondjuk lehet a tetoválásom, ahogy itt topicban azt írták, hogy azzal nem feltétlen működik megfelelően a zöld fény végett?
    - Az alvás monitorozása 2 napja éjjel jó volt, múlt éjjelre viszont NULLA adatot jelenít meg (ez is lehet tetkóprobléma? Bár akkor előző éjszaka se lett volna jó )
    Tegnap még minden tökéletesen működött vele. Ma meg egész nap szívok ezekkel a gondokkal. Van valaki, aki talàlkozott hasonló problémákkal? Legfrissebb szoftver van rajta (tegnap még kb 4-gyel régebbivel volt tökéletes, reggelre elromlott, rátoltam a frissítéseket, továbbra se javult meg).
    köszi!

    Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák