Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Sziasztok! Írok ide is, hátha itt kapok segítséget. Kaptam 2 napja ennek a tesóját, egy Honor Magic Watch 2-est ajándékba, és vannak vele problémáim.
egy iPhone XS-sel használom, nem tudom az iOS a baja, vagy gyári hibás, de leírom a gondjaim.
- Az értesítések nagyon hektikusan működnek. Hol jelez ha mondjuk Messenger vagy Viber üzenetet kapok, hol nem. Nem is tudom mihez kötni, beállítások babrálása nélkül is váltakozik.
- Egyszer rezeg bejövő hívásnál, egyszer nem. Van, hogy nem is jelez, csak ha megmozdítom a karom, és ránézek, akkor jelzi hogy hívnak épp
- A pulzus kijelzésnél gyakran csak egy vonalat jelenít meg. Ennek oka mondjuk lehet a tetoválásom, ahogy itt topicban azt írták, hogy azzal nem feltétlen működik megfelelően a zöld fény végett?
- Az alvás monitorozása 2 napja éjjel jó volt, múlt éjjelre viszont NULLA adatot jelenít meg (ez is lehet tetkóprobléma? Bár akkor előző éjszaka se lett volna jó )
Tegnap még minden tökéletesen működött vele. Ma meg egész nap szívok ezekkel a gondokkal. Van valaki, aki talàlkozott hasonló problémákkal? Legfrissebb szoftver van rajta (tegnap még kb 4-gyel régebbivel volt tökéletes, reggelre elromlott, rátoltam a frissítéseket, továbbra se javult meg).
köszi!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Apple Watch S10 46mm GPS+cellular Jetblack ora 1ev Apple Garanciáv.
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple Watch 6 44mm Kék Megkímélt/1 hónap gar./Akku 81%/p3796
- Huawei GT 3 SS
- Apple watch series 9 45mm stainless steel ÚJ 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest