Hirdetés
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocee91
csendes tag
Akksi tapasztalatokra én is kíváncsi lennék, hogy lehet kihozni a 10 körüli napot.
Én hétfőn vettem, tegnap délelőtt 10-kor teljesen feltöltöttem. Minden bekapcsolva ami csak lehet + auto fényerő + tegnap 1 óra gps + 20 perc aktív kijelző meg mondjuk volt 2 hívás és 10 noti és nyilván mivel új, nyomkodtam is, nézegettem a beállításokat, óralapokat. Kb. 35% merülés, 24 óra alatt.
Nemrég a huawei laboreredményei alapján próbáltam a 10 napos beállítási sémát tartani, csak pulzus és semmi más, de így is esik 1-2%-ot az akksi, óránként. Akárhogy számolom ez a 10 napot biztos nem, talán a 7 napot hozza.
Anno volt egy Amazfit GTR-em, az is hasonlóan gyanúsan merült de aztán 3-4 töltés után elkezdett magához térni és akkor kb. hozta a specifikációt. Kíváncsi leszek ez mit fog majd produkálni.
Nekem amúgy az elegant verzió van, ezüst/fekete. Dobozból kivéve a fóliás új modellt azonnal találtam az oldalán karcokat így visszavittem és becseréltettem. Sajnos amit elhoztam szintén karcos és ráadásul az üvegen is van egy apró karc.
Tudom, hogy ez egy olyan óra ami nonstop a kezeden van és ebben alszol és megkarcolódik majd amúgy is ami oké meg minden de hogy miért kell egy szándékosan fényesre polírozott elegant editiont karcosan átengedni a minőségellenőrzésen az számomra érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei jól árazott karperece félúton van egy aktivitásmérő és egy sportóra között GPS-szel, tíznapos üzemidővel és tűéles AMOLED panellel
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest