- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Mit nem lehet azon megérteni, hogy ugyanaz a telefon hardveresen, mint az i9020, kivéve a kijelzőt? Semmivel nem raktak bele kevésbé minőségi hardverelemeket, nem gagyibb, tök ugyanaz a SoC, rádiós dolgok, minden. Nem tudom, hogy hol látsz ezen hülyének nézést. Te leírtad, hogy azért olcsóbb, mert kicseréltek 1-2 alkatrészt, ergo "butítottak" rajta. Én meg leírtam, hogy baromira nem... (Idézem: "1. i9023, olcsóbban nyithatott, miután kicseréltek benne 1-2 alkatrészét a drágán nyitó tesóhoz képest.")
"Állítottam olyant, hogy te mondtad, hogy te így nem veszed meg? Fusd át újra a hozzászólásokat."
Nos nekem igencsak úgy tűnik:
"2. Tudom, hogy le lehet cserélni, csak nem kéne sírni, hogy "én így nem veszem meg" és hasonló írások."Ne velem flémelj, meg kommunikálj khm "érdekes" stílusban, hanem fogalmazz egyértelműen.
(#30) kari92
Bár már válaszoltam az nvidiás hírnél is, de itt a megfelelő topik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest