Hirdetés
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
AliceWake #14 üzenetére
"Tehát azon kívül, hogy ráállunk és megkapjuk a testtömegünket (vagy súlyunkat, csak akkor Newtonban várnánk az értéket), mint egy mezei mérleg esetében, kapunk egy kis töltést, az ellenállás alapján a szoftver pedig meghatározza a testzsír százalékot, a test víztartalmát szintén százalékosan, a zsigeri zsírszintet, izomtömeget, a csontok ásványi anyag tartalmát, a test protein szintjét és az alapanyagcsere sebességét, valamint kiszámolja a BMI-t."
Szép-szép, de nem mindenkinek vezet ugyanúgy a lábán a bőre (eltérő a bőrréteg vastagsága, bőrkeményedések a lábon, mennyire száraz a bőre, stb rengeteg apró tényező). Továbbá magasságot se látom, hogy kért volna, anélkül nehéz lesz BMI-t számolni.
Megnézném, velem mire mennének az ilyenekeléggé szélsőséges eset vagyok: magas de vékony, rendszeres sport és adottságok/genetikai örökség miatt alig marad rajtam zsír, hízni nem nagyon tudok.
"Megkérdeztem egy orvost: a korosztályomban (30-as) 2,5-3 kilogramm az átlagos csonttömeg."
Az még száraz csonttömegnek is kevés... és csontot szárazon csak halál és kiszárítás után lehet mérni, izomnál se azt mérjük, hogy a 70% víz elvonása után mi marad... szvsz, de nem vagyok orvos...
"Sokallod, vagy kevesled?"
Tünemény vagy, amennyire lazán és közvetlenül beszélsz erről, miközben néhány más nő akkora jelenetet és vérig sértődést tud ebből rendezni
Új hozzászólás Aktív témák
- Doom: The Dark Ages teszt
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Házimozi haladó szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest