- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
AliceWake #14 üzenetére
"Tehát azon kívül, hogy ráállunk és megkapjuk a testtömegünket (vagy súlyunkat, csak akkor Newtonban várnánk az értéket), mint egy mezei mérleg esetében, kapunk egy kis töltést, az ellenállás alapján a szoftver pedig meghatározza a testzsír százalékot, a test víztartalmát szintén százalékosan, a zsigeri zsírszintet, izomtömeget, a csontok ásványi anyag tartalmát, a test protein szintjét és az alapanyagcsere sebességét, valamint kiszámolja a BMI-t."
Szép-szép, de nem mindenkinek vezet ugyanúgy a lábán a bőre (eltérő a bőrréteg vastagsága, bőrkeményedések a lábon, mennyire száraz a bőre, stb rengeteg apró tényező). Továbbá magasságot se látom, hogy kért volna, anélkül nehéz lesz BMI-t számolni.
Megnézném, velem mire mennének az ilyenekeléggé szélsőséges eset vagyok: magas de vékony, rendszeres sport és adottságok/genetikai örökség miatt alig marad rajtam zsír, hízni nem nagyon tudok.
"Megkérdeztem egy orvost: a korosztályomban (30-as) 2,5-3 kilogramm az átlagos csonttömeg."
Az még száraz csonttömegnek is kevés... és csontot szárazon csak halál és kiszárítás után lehet mérni, izomnál se azt mérjük, hogy a 70% víz elvonása után mi marad... szvsz, de nem vagyok orvos...
"Sokallod, vagy kevesled?"
Tünemény vagy, amennyire lazán és közvetlenül beszélsz erről, miközben néhány más nő akkora jelenetet és vérig sértődést tud ebből rendezni
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyomtató topik
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- PowerBank Akció - 10600mAh / 22.5W - Csak 5.990 Ft!
- Apple Magsafe töltő eladó
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest