- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fidjevo
csendes tag
válasz
worxland #1141 üzenetére
Honor Play-en van jelenleg emui 8.2 android 8.1 alapon. nézz utána a Mobilarena tesztnél a specifikáció oldalon. Ebből következtettem. EMUI 9-nél mikor kijött fel volt sorolva hogy mikre jön, és nem volt benne, természetesen ez még változhat, de benne van a pakliban hogy nem kapja meg. Persze ne legyen igazam.
Az hogy 8.2-es emuival kapjuk azt innen vettem:
https://www.google.hu/amp/s/handy.de/magazin/amp/update-gpu-turbo-huawei-emui-8-2/
De ez se lehet biztos. -
fidjevo
csendes tag
Elvileg az emui 8.2-vel jön android 8.1 alapon. Nem biztos, csak valahol olvastam, már meg nem mondom hol. Hát remélem úgy lesz. Ha a 9-est nem kapjuk meg, legalább ezt. Bár annyira nem érdekel a 9-es, de ha nem jön, akkor így semmi értelme nem volt a Project Treble-nek.
-
fidjevo
csendes tag
Nemrég észrevetten a kamerájánál valami furcsaságot. Ha messze lévő szabályos négyszög alakú dolgot fényképezek, és nem pontosan merőlegesen tartom rá a kamerát, akkor az alja kicsit szétnyúlik a tetejéhez képest. Csatoltam képet. Remélem észrevehető. Nem négyszög, hanem trapéz alakú lett a bérház. Fogalmam sincs mitől. Még soha nem láttam ilyet.
-
fidjevo
csendes tag
Nekem inkább a töltéssel van bajom. Olyannyira lassan tölti, hogy néha azt látom mikor töltön van, és közben wifi + filmezésnél lefele megy egy százalékot nem felfele. Elég ritkán, de kicsit fura. Vagy tulságosan leterhelem?
-
fidjevo
csendes tag
válasz
pusszycat #673 üzenetére
Rátöltés nélkül. És most néztem meg rajta egy 2 órás filmet. (ne itéljetek el. sokszor foglalt a laptop). Szerintem ez simán jó. Ja, és bekapcsolt wifi mellett.
Itt lehet úgy néz ki hogy merül mint állat, de ebből az ~5 órából ~4 órát be volt kapcsolva a kijelző + wifi + ment a film 2 órát ~80%-os fényerő mellett.
-
fidjevo
csendes tag
válasz
#04441088 #663 üzenetére
138-asban tényleg rosszabb lett, de a 140-esben már olyan mint előtte. Én is idegeskedtem a 138-nál, már alig vártam hogy jöjjön frissítés. Szerencsére most már jó, de már úgy vagyok vele hogy szerintem több frissítést nem rakok fel, mert sok pluszt nem ad hozzá, a biztonsági frissítés valahogy hidegen hagy, de mivan ha megint elk*rnak valamit, aztán várhatok a következőre hogy hátha helyrehozza...
De ha a 134/140 akksiidejét kevesled, arról nem tudok nyilatkozni. Én p8lite-ról váltottam, ahhoz képest mérföldekkel jobb, mondhatni duplája. Ott kb 2 óra volt nekem a kijelzőidő, itt 3,5-4 óra. Részemről nagy haladás. -
fidjevo
csendes tag
Hát ez így valahogy nagyon nem oké. Nekem is most jött meg függetlenre a 134 márciusi, vanakinek meg már az áprilisit dobja? Hogy a francba csinálja a huawei a frissítéseket? Ugyanaz a c432 független teló, mégis havi lemaradásban van az egyik a másiktól. Firmware finderben már észrevettem pár napja hogy már van 139-es. Gondoltam azt fogom megkapni. 128-as volt nekem. Erre még csak a 134-es jött egy fél órája. Oké, nem halok bele a frissítés hiányába, csak ez a szakadék kicsit meglepett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest