- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
válasz
fidjevo #1142 üzenetére
1. Se a Mobilaréna, se a handy.de által leírtak nem szentírás. Átvesznek minden hírt, amit olvasnak valahol, csak azt nem veszik figyelembe, hogy a P Smart a többihez (P9, P10, P20, Mate 9, Mate 10) képest jóval kevésbé gyakori telefon, így sokszor kihagyják az ilyen tájékoztatókban a felsorolásból. Viszont már volt korábban olyan hír is, amiben tételesen szerepelt, hogy a P Smart is kap GPU Turbo-t.
2. Minden Huawei/Honor cucc kap legalább egy főverzió-frissítést az utóbbi évek tapasztalata szerint.
3. Ahogy már mondtam, a P20 Lite-nál nincs se EMUI 8.2, se Android 8.1, mégis a GPU Turbo-t már megkapta. -
modulus
aktív tag
Lencsetorzítás. Elég sok telefonnál fennáll ez, a picike lencse illetve lecserendszer miatt pláne.
Próbálják az ilyet elkerülni jobb minőségű lencsékkel (pl. leica), illetve szoftveresen küszöbölik még ki.
Vannak gyártási szórások is, 2 ugyanolyan típusú készülék esetében lehet az egyiknél jelentkezik ez, a másiknál már nem.
Főleg ilyen kis értékű telefon esetében nem furcsa dolog ez.
-
gazee
tag
Nah ezt valahogy én sem értem...
Most nem kérek a hülye dumából, hogy "jajj mi lesz most".
Én a "legfrissebb teljes csomag letőltése" - re nyomtam rá, és 2.3Giga!!! 😮Frissítést tőltött le... Tud valaki okosat, hogy miért különbözik?
Az enyém Telenornál vásárolt, de független(ezt nemrégen tudtam meg)
U.i: T-kom boltba megnyomkorásztam egyet és nem volt rá frissítés, 128nál állt a firm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest