- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue12345
friss újonc
Ehh. Már megint jott egy üzenet. Most a huawei mobile servicetol. Hátterképekkel kapcsolatos. Eszem megall. Hogy a rákba kell lelőni az osszes sz*rt?
-
Blue12345
friss újonc
Erdekes megoldas. Még nem lattam ilyet mas telon. Már, h értesítés off es mégis jön. (reklam szagu) Koszi kikapcsoltam.
60 ert vettuk mikor 80 volt a mm. ban szoval nem volt rossz uzlet. De most lehet samu a40 et vennek helyette. Amoled, jobb kamera es most 60 ert kaphato.
Az emelésre ébresztés zsebben is ébreszt. Inkabb asztalon tartasnal jöhet jol.
Magazine feloldasnal csak tájképek jönnek pedig minden be van pipalva. Masnal is igy van? (azert szép kepe van még úgyis, h lcd)Egyébként szilikon tok a honor verzioban van a dobozban.
En mindenutt azt olvastam, h uveg az előlap.
-
Blue12345
friss újonc
Hi.
Hogyan lehet kikapcsolni az app galery altal kuldott ertesiteseket? Most is jott egy reklam, h x kedvezmény egy jatekra még 3 napig. Természetesen a beállítások /ertesiteseknel kikapcsoltam. Es mégis.Illetve a memoriakezeles.
App valasztonal lakat be. De semmit nem er. Olvastam, h beállítások /akku/app/ kivalasztott app es kézire automatára. Vibert ugyanúgy ujra töltött.
Illetve ha beallitom, h felvételre ebredjen az zsebben taskaban nem old fel véletlen?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged