- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Mert szarul fotózták. teljesen el van csúszva a fehéregyensúly.....
Nem ilyen volt, nyugi. Ott a fehér valódi fehér volt. 700nites fényerővel. Sokáig a legjobb kijelzőnek is volt beharangozva a piacon, külföldi tesztek szerint is.A super amoledek elbújhattak mellette. Annyira bámulatos volt a színskálája hogy úgy éreztem ennyi szín nincs is a világon. Az amoled picit szaturáltabb volt mellette Galaxy s3 LTE, viszont brutális hiány érzetem volt ha ránéztem a Black után. Pedig jó pár év van köztük. Fényerőben is csak nem duplája volt a Black. Max fényerő az S3-on, az kb. a Black-nél 40-45% volt.
IPS Nova volt a neve.Itt is felveszi a versenyt az S2-vel, pedig nem egyidősek....
-
tzsolesz
nagyúr
Szerintem pedig nem olyan rossz ez a telefon. Egy biztos, jól néz ki. Én igazából csak a kamerába kötnék bele. Azt nem tudom miért kellett így elbaltázni. De talán szoftveresen még javíthatnak rajta.
(#93) efi99 IPS vs. Amoled. Hát figyelj, nekem most az 5-ik amoledes telóm van, de esküszöm, az LG Optimus Black P970-emben volt eddig a legszebb kijelző. Egyik sem érhet hozzá fel...... Szóval nem értem ezt a kijelentésed.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest