Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
Megpróbáltam a az sw frissítést, a bt-re nem volt hatással.
Külön külön mind két cucc jó, de együtt valahogy nem működnek jól, szal ez van.
De ami lett:Frissítettem, azóta minden újraindításnál visszaáll a képernyő alján a navigációs gomb, amit eltűntettem, mert képernyőszegély művelettel szeretném vezérelni.
Ráadásul "honor" logó van a közepén, pedig ez nem is honor.
Kép újraindítás után, láthatóak a virtuális gombok, és hogy a beállítás látszólag aktív.
Ezen a képen pedig ugyanez, csak ki, majd bekapcsolva a beállítást újra aktív.
Érdekes kiegészítés, hogy a képernyőperem műveletek aktívak maradnak, csak a gombok jönnek vissza.A frissítést a Hi suite programmal csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest