Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Tapasztalatom szerint a Google szinkron eddig az egyetlen ami nálam az egy névjegyhez tartozó összes adatot mindig el tudta menteni. De sajnos nem egyszer tapasztaltam adatvesztést. Néha teljes névjegy, néha egy egy adat tűnt el. A legcifrább a dátum kezeléssel volt. Előfordult, hogy több névjegyhez kb.10 születési dátumot adott vissza, amik egymás utáni napok volta, de semmi köze nemvolt az eredetihez, de az összes többi dátumhoz sem. Ez több telefonnál is produkálta.
E-miatt tartok a PC-n is mentést a teló adatairól
Ilyenkor visszaállítottam egy régebbi mentést, és kiegészítettem azzal, ami hiányzottBár a 21 században ilyennek még egy kis cégnél sem szabadna előfordulni, de ettől még van.

Ha a MyPhoneExplorer 2-nél több dátumot is el tudna menteni egy névjegyhez, biztos azt használnám mentésre, és szerkesztésre is. Ezt leszámítva szerintem a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő