- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi-d
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet egyszerűen "gyors szöveget" SMS-ben elküldeni. (Mint a sablon szövegeket) -
tibi-d
tag
válasz
szörnyecske #13285 üzenetére
Banálisnak hangzik, de nekem is volt ilyen gondom. Az USB kábel cserével megoldódott a gond. Több kábelt is kipróbáltam. Jelenleg van 3 kábelem, amivel nem csatlakozik, és van 2 ami jó. A 3 másik kábel jó pl. tablethez, régebbi mobilhoz.
-
tibi-d
tag
Sziasztok!
Belefutottam olyan problémába, hogy használnom kellett a telefon ébresztőjét. Be is állítottam ahogy kell, de másnap nem ébresztett fel. Utóbb kiderült, hogy az ébresztés elindult, de hang nélkül. Ha néhány percre állítom az ébresztés, akkor rendesen erősödő hanggal ébreszt, de ha hosszabb távra állítom, 10-15 perc, akkor már csak hang nélkül indítja el az ébresztést. Mit kéne átnézni, hogy rendesen ébresszen.
Köszi a tanácsokat. -
tibi-d
tag
Nekem van egy jó tippem. Mivel mindenkinek van egy elképzelése a hosszú életü akkumulátor kezeléséről, ezért mindenki ennek megfelelően kezeli azt. Nincs értelme bölcsességeket mondani, ha valaki meggyőződésből hisz, azt úgy sem lehet meggyőzni pro, és kontra. Legfeljebb hamarabb cserélheti az akksit. A Huawei (4 hónapos) mellett van egy 3 éves LENOVO-m is, aminek az akksija még mindíg bíja a 3 napot. ( Újonnan az 1 hetet is elvitte).
-
tibi-d
tag
Sziasztok!
Találkoztatok-e olyan jelenséggel, hogy a telefon és a HiSuite program elveszti egymással a kapcsolatot, teljesen véletlenszerűen. Volt, hogy a névjegyzék szerkesztése közben, de egy biztonsági mentés közben is. Ez nagyon idegesítő tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest