- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iOS alkalmazások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
Cöletibi #3325 üzenetére
Nekem a telefon teteje kilóg annyira a tartóből, hogy könnyedén hozzá tudok érni az ujjlenyomat olvasóhoz ha kell.
Most, hogy beszélünk róla jut eszembe, hogy ennél még nem volt hívásom navi közben, így nem tudom, hogy viselkedik ilyenkor.
Az Ascend G6-nál semmi dolgom nem volt, mikor ment az Igo és a zene. Híváskor felvettem, beszéltem, majd utána automatikusan visszatért az Igo is és a zene is. Egyébként ahogy sepyi írja a navi nem sötétedhet el magától.
Mivel kazettás magnós a Fiesta rádiója, kihangosításhoz a jack dugós kazettát használom. -
sepyi
aktív tag
válasz
Cöletibi #3325 üzenetére
Navigálásnál nem szabad a kinelzőnek elsötétedni. Maga a navigációs rendszer kényszeriti h.ne sötétedjen el. Ha közben hívás jön, akkor az alkalmazásváltó al lehet visszatérni. De hívást te is az alkalmazásváltóval tudsz kezdeményezni,ha esetleg olyan navigáciot használsz aminek a vezetési térképnézetén nincs hivás gomb. Én is ujjlenyomatos feloldást használok de nem volt gondom a kijelzővel. Ha mégis akkor van screenon nevű alkalmazás a marketen. Ki lehet jelölni benne h mely alkalmazások használata közben ne engedje a kijelzőt lekapcsolni. Pl-ul böngésző,navigáció
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EAFC 26
- Mozilla Firefox
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest