- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pont ez az. Így is unom már, hogy mindent napi szinten kell tölteni. Sokan csinálnak vezetékes telefont a mobilból. Benn ülnek az irodában és szinte állandóan rajta lóg a vezetéken. Ezer helyen látom ezt.
Mellesleg az akku töltöttségi szint és amit kijelez a telefon, az amúgy sem jár kéz a kézben. Én még sosem láttam olyat, hogy az első 50% addig bírja, mint a második 50%. Főleg 10-20 % -nál.
Egyébként néha meg nem is árt neki, ha végigmegy a teljes töltési periódus, hogy a cellák közötti feszültségek kiegyenlítődjenek. Ráadásul Huawei -nél beépített akksira 2 év garanciát ad a gyártó. DE ha az elmúlt 20 évet tekintem át, és a különböző akksikat, nekem még soha nem ment tönkre egy sem.
GhostHunter:
Próbáld ki ezt. Vagy végig kell nézegetni a többi alkalmazást. Több gyártónál szándékosan van kivéve az EU ROM -okból, mert jogilag aggályos a használata.Többnyire a kínai ROM -ban benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Mini-ITX
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest