- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
eladogeppc #11627 üzenetére
"Sok pénzembe került, buktam rajta, de ne okoskodjon akinek közel ennyi telefonja volt?"
Ember, neked ez a hobbid, ezzel jár, meg ne sajnáljunk miatta?
Egyébként nem kérdezés a kötözködés és mások leszólása és hol írtak rólad hím jelzőt?
Ez a topik nem erről kellene hogy szóljon, hog az apróságot kell rágni napokig, de a keresőt sokan nem ismerik és össze vissza telepítenek mindent mindenhová, aztán ha nem kapnak azonnal segítséget megy a pattogás. Van aki még 2. Imeit is gyárt?. -
kcsa
veterán
válasz
Az afc hiányával még igazad is van. Bár az opció ott van, de nem, vagy nem az elvárások szerint működik. P10 lite ugyanez.
De hogy kettőt röccen a kamera, és ebből ilyen cirkuszt csinálni... (kipróbáltam, ötből kétszer szaggat, háromszor nem)
-
snooze
veterán
válasz
Irdd már le,hogy amiröl beszélsz,az pontosan mi?én ugy tudom p9 az egy MOBILTELEFON!ne várjunk már csodát töle!a komolyabb fényképezögépekben sincs mobilfunkcio..ha fotozni akarsz,akkor vegyél 3-400 ezerért egy komoly gépet..ennyi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő