-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #12185 üzenetére
Ja értem.....
-
bubus66
nagyúr
válasz
winben #12180 üzenetére
(#12178) winben
de a telefon kikapcsolva és a hangerő le + bekacsoló gmob és nem a Gyári Beállítások vissza állitása van
Nem mondta senki, hogy kötelező.de ajánlott. Minden főverzió és egyéb bugnál ajánlott nem kötelező. De akkor együtt kell élni a bugakal..
ha a 6.0-nál is csinálta akkor esetleg lehet a bluethoot antenna hibás meg a telefonba (az nem lett, írva sehol, hogy mással csatlakozik-e), vagy a mi ban 2 is lehet hibás, vagy a nem a hozzá való alkalmazás van feltéve....
(#12181) ANDROID???
Miért????
-
bubus66
nagyúr
válasz
minimumgame #12151 üzenetére
Szia az nem számít, hogy az egész telefont cserélték, (de ha csak alap lapot cseréltek akkor is új az IMEI) ami inkább valószínű, és ezért került rá a C900.
Igen meg tudod oldani Huaweivel (TMX elérhetősége) átküldtem privátba a Huawei e-mail címét.
-
bubus66
nagyúr
Nem azzal biztos, hogy az új nem jöhet ki a szerviz csinálja ezt mint írtam nem az első eset..
lehet, hogy csak alaplapot cseréltek. ez a ROM volt nekik feltették az usernek jó lesz így is.
Különben halvány kicsi fingjuk, nincs hogy melyik ROM-ot kellene feltenniük.
Anno a P8 Litem GPS hiba mitt volt szervizbe, (az enyém még gyárilag független volt) erre vissza küldték Telekomos ROM-al, hol ott elvitel előtt jeleztem, hogy független és buildet is leírtam nekik.. És fel mertem hívni őket még nekik állt feljebb..
(#12143) Zsocy155
Csak a sopy/pastet ismerik a sablon szöveg..
-
bubus66
nagyúr
válasz
minimumgame #12134 üzenetére
Ez a csodálatos TMX hogy a istenbe tud feltenni ilyen ROM-ot L21C900B161 na erről ennyit, és ez már nem az első eset, hogy C900 tesznek fel helyette.
Vissza kell vinni és kell nekik mondani, hogy VNS-L21C432B161 tegyenek fel.......
Azért nem frissül mert C900-as.
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #12130 üzenetére
Szia tessék a B381 system.img ha meg vagy akkor szólj mert törlöm köszi
-
bubus66
nagyúr
válasz
choco01 #12042 üzenetére
Az nem magyar én úgy értettem,attól még EU-s lehet, de lehet Kínai is rá mokolt magyar ROM-mal kap egy frissítést aztán tégla lesz... Lehet, az is hogy csak ez van feltéve mint a minta telefonok anno azok , is 3 Gb -os ként voltak kirakva, és 2 Gb-as lehetett venni..
Mondjuk én egyiktől sem vennék semmit sem...
Ráadásul 1 év garancia az is talán Sarki GSM....
-
bubus66
nagyúr
Most próbáltam egy másik telefonom amin a 6.0 van még és simán felmegy..
És ha meg próbálod a telefont kikapcsolni és a Hangerő fel + bekepcsoló gombal se jön be
az oem feloldás engedélyezve van a BL biztos, hogy nyitva van
a Fastbootba a zöld robot alatt milyen színű a felírat?
Az elég érdekes lett volna a 7.0-ra 6.0-ra való TWRP fel ment volna
de itt fel kell mennie.
Na majd holnap mert fáradt vagyok!!!!!!
-
bubus66
nagyúr
Nem hallom.. Különben meg tesztelve van és semmi köze azt, hogy a B160 vagy a B170 van rajta
Biztos, hogy jó hozzá akkor velemit nem csinálsz jó.. Nem számít, hogy B160 vagy B170
Először a Toolkitbe tedd fastboot módba és úgy telepítsd.
Na jó ét fáradt vagyok már nem tudok koncentrálni.. Majd holnap....
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
Bandita4141 #11924 üzenetére
Azt én nem tudom, kérdez a Vodafone ügyfélszolgálatot.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Bandita4141 #11922 üzenetére
OTA-n. Mert a számítógépen keresztül csak a fastboot módszerrel lehet
-
bubus66
nagyúr
Beállítások/Memória Tárhely/ Alapértelmezett tárhely
Fel kell tenni a HiSuitet meg az USB hibakerseést be kell kapcsolni. Beállítások/Telefonról, és a build számot addig kell nyomkodni , még kí nem írja, hogy most már Fejlesztő vagy ott tudod az USB hiba keresést bekapcsolni.
Usb kábel csatlkoztatása után állítsd át A "Készülék fájl kezelője (MTP)"
-
bubus66
nagyúr
válasz
tomboy0013 #11884 üzenetére
(#11884) tomboy0013
Akkor nem tudom, miért lehet ez, én a haveromnak mind a kettőből a full-t tettem fel és van benne.
Próbálj meg visszaállni a RollBackel a B160-ra és úgy full-ba RÁ az OTA frissítést.
Itt van mert ahogy látom a Huawei oldaláról leszedték.
HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L21, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B160, NEU
(#11885) OldMike
Szerintem nincs összefüggés.
(#11887) MK VII
Így van az esetek 99%-ban használ.
-
bubus66
nagyúr
válasz
tomboy0013 #11882 üzenetére
Kellene benne lenni, most néztem az egyik ismerősömet abban van B380-on van.
6.0-ra tetted fel?
Én a FF-s-ről is visszaálltam 6.0-ra és úgy tettem fel és a 381- meg 380-ból is a full verziót tettem fel..
-
bubus66
nagyúr
válasz
tomboy0013 #11879 üzenetére
Milyen build számú ROM van rajta?
-
bubus66
nagyúr
válasz
billyjack21 #11828 üzenetére
Köszönöm szépen,
de már meg kaptam a választ.
A build szám kellett volna de az is megvan VNS-L21C02B329 Köszi még egyszer.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ReSeTer #11825 üzenetére
(#11825) ReSeTer
5 Gb-os szabad hely ajánlott ahhoz hogy belsőtárhelyről telepíteni lehessen..
Miért szerinted mi hamis telefont frissítettünk?
Persze, hogy a 160 dobja fel mert a 6.0 az volt az utolsó..
És mit nem lehet érteni, a Téma Összefoglalóban, föleg, úgy, hogy te meg OTA-n keresztül szeretnél frissíteni.
Csinálsz 5 Gb szabad helyett és letöltöd az OTA-t mejd frissíted ha szeretnéd a 7.0 ra azt is ugyan úgy kell..
-
bubus66
nagyúr
Tisztelt Fórumtársak!
Akinek a P9 Lite készüléke Vodafone-os szeretném megkérdezni megkapta-e a 7.0 frissítés, ha igen mi a build száma. Köszönöm
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #11812 üzenetére
A P8 Litere se adták ki a 6.0, még azóta sem?
(#11812) ANDROID??? Köszönöm a választ.
-
bubus66
nagyúr
válasz
User_Smike #11807 üzenetére
Szia Lépésről-Lépésre olvasd el a Téma Összefoglalót benne van..
Tessék garancia nincs.
-
bubus66
nagyúr
válasz
pityu8 #11789 üzenetére
Miért kellene óvatosnak lenni a 3 gombossal , ha a stock recovery van rajta akkor azzal mehet. mert az átfogja írni a azt kernelt lehet, hogy egy ázsiaiból mokolt valami, aminek szerintem nagyobb a valószínűsége...
Különben meg ha meg próbálja a 3 gombost max lesz egy "Install failed" felírat. Akkor meg kell egy oeminfo csere és megvan oldva..
VNS-L21 garancia lekérdező DS vagy is Dual SIM-es
-
bubus66
nagyúr
Köszönöm intézem a Bekerülést..
-
bubus66
nagyúr
Lementettem a VNS-L21C432B381 oeminfo-t és custom.bin-t..És van egy TWRP-s komplett mentés
És ki is próbáltam működik de egyenlőre nem teszem be a Téma Összefoglalóba..
-
bubus66
nagyúr
....
-
bubus66
nagyúr
válasz
golyós #11518 üzenetére
Ki mondta, hogy a hozzászólásokat kell át olvasni
De a Téma Összefoglalót illene elolvasni
(#11519) barisssa
Már hogyne lenne egy pár pl google+ Goole újságok, filmek stb, Twiter, és az összes fent lévő játékok és még sorolhatnám minek.. Én ezekre érettem a szemetet...
Ezekből van amelyik törölhető, és van amelyik csak tiltható
-
bubus66
nagyúr
válasz
barisssa #11515 üzenetére
Facebook, messenger alkalmazás szemét kukában a helyük, chrome szintén úgy ki kell pucolni a sok szemétől és utána jó lesz...
a Facebook lite-hez nem kell messenger mint a másik szeméthez FB alaklmazáshoz. Vagy az opera mini böngészőt kell használni van benne FB és szintén nem kell hozzá a másik szemét a Messenger...
(#11509) gyebi00
Téma Összefoglaló és meg találod oeminfo csere címszó alatt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Pixx96 #11478 üzenetére
Szia A Telenor a P8 Litere sem adta ki a 6.0 hát nem tudom, hogy erre ki adja-e szerintem nem.
(#11482) golyós
Úgy lehet hogy ajánlott egy factory resetet csinálni főleg mert főverzió csere volt.. meg szokott oldódni..
Igaz könnyebb szitkozódni, mint olvasni vagy a keresőt használni..
(#11481) barisssa
Mi van??? Csináltál FR??? Ha nem akkor ugorj neki és meglátod, más lesz az egész...
-
bubus66
nagyúr
Igen de az már milliószor ellett mondva annyiban, hogy a Kétgombosnál lehet cachet törölni a Gyári beállításoknál nem..
És van amikor elég csak a cachet törölni és nem kell FR... Lényegeben csak ez a külömbség.
Amúgy mind kettő data/system factory resetet ír ki amikor csinálod......
-
bubus66
nagyúr
válasz
@ndrew #11440 üzenetére
Te miket írogatsz itt össze vissza egyiknél sem jegyzi meg a google beállításokat. Legközelebb csinálok neked egy videót..
Ez biztos, hogy nem így van Akkor kell venni korábbi telót..
(#11442) szemesi69
aztán miért tudnék többet mint te, vagy a többi. biztos, úgy van ahogy írja de most ki próbálom mind kettőt..
-
bubus66
nagyúr
válasz
@ndrew #11437 üzenetére
(#11437) @ndrew
Igen biztos mert a Gyári beállításokban nem tudsz törölni cachet de a Két gombossal igen..
A kétgombos visszaállításnál a telefon megjegyzi a google beállításokat, és a telefon első bekapcsolásakor kéri a google fiók jelszavamat, addig nem is enged tovább lépni a beállításokban, amíg nem adom meg a fiókomat. ("Adja meg egy google jelszót, amivel a telefon már korábban regisztrálva volt" - vagy valami hasonlót ír.)
Ezt most nem értem
Gondolom volt egy fiókod regisztrálva amivel a Play áruházba is betudsz lépni ugyan azt kell meg adni neki..
Mivel a FR és a gyári beállítások is mindent gyalul róla, jelszavak, fiókok, stb...
Egyébként az utóbbi esetben nekem pl tovább is tart az első indulás, mint a kétgombosnál.
Szóval akkor most melyik a jobb?Ez elég érdekes lenne...
- A beállítások menüből történő visszaállításnál, ha ki van pipálva a teljes törlés (képek zenék stb) akkor a telefon úgy indul, mintha most bontottad volna ki, így a google bejelentkezés is átugorható.
a FR nél is kihagyható.. különben én mindig FR- szoktam de ott is kihagyható..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #11422 üzenetére
Azért mert az elég érdekes lett volna...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #11314 üzenetére
Balathruin (#11314)
Hogyan vagy mivel, bontottad ki a ROM-ból amit telíteni szerettél volna az oemifot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen házat vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen program, ami...?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest