Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• winben

aktív tag

válasz ORCA58 #6383 üzenetére

Akkor ő okos volna csak én vagyok hülye hozzá? :D

Ilyen dolog még az intelligens wifi beállítás is benne - minden reggel amikor felébredek bekapcsolom TuneIn-en a rádiót. Megy míg készülök, majd mikor indulok a lakásból kinyomom a wifit, hogy szakadozás nélkül átálljon mobilnetre a rádióadás, hogy ne killódjon a lépcsőházban a wifi jel keresésével (tudom, vegyem lejjebb a router jelerősségét, de így is a minimumon van).

Aztán mikor beérek az irodába vissza bekapcsolja a wifit, igaz ekkor már kikapcsolom a rádiót. Aztán ez így is marad, majd mikor hazaérek és már egy ideje használom a készüléket egyszer csak észreveszem, hogy "jé, 4G-n vagyok, nem működik a router?" - közben meg csak kiderül, hogy ő valszeg a lokalizáció alapján megjegyezte, hogy itt biza le kell kapcsolni a wifit...pedig én csak távozáskor kapcsolom azt mindig le. :)

Szóval értem én a koncepciót mögötte, de az enyém pont olyan eset amire nincs felkészítve a szoftver. Nem is hibáztatom, lényegében ez a funkciónak nagyon értelmét sem látom, de ha majd egyszer felbosszant kikapcsolom. :))

Új hozzászólás Aktív témák