Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
Akkor ő okos volna csak én vagyok hülye hozzá?

Ilyen dolog még az intelligens wifi beállítás is benne - minden reggel amikor felébredek bekapcsolom TuneIn-en a rádiót. Megy míg készülök, majd mikor indulok a lakásból kinyomom a wifit, hogy szakadozás nélkül átálljon mobilnetre a rádióadás, hogy ne killódjon a lépcsőházban a wifi jel keresésével (tudom, vegyem lejjebb a router jelerősségét, de így is a minimumon van).
Aztán mikor beérek az irodába vissza bekapcsolja a wifit, igaz ekkor már kikapcsolom a rádiót. Aztán ez így is marad, majd mikor hazaérek és már egy ideje használom a készüléket egyszer csak észreveszem, hogy "jé, 4G-n vagyok, nem működik a router?" - közben meg csak kiderül, hogy ő valszeg a lokalizáció alapján megjegyezte, hogy itt biza le kell kapcsolni a wifit...pedig én csak távozáskor kapcsolom azt mindig le.

Szóval értem én a koncepciót mögötte, de az enyém pont olyan eset amire nincs felkészítve a szoftver. Nem is hibáztatom, lényegében ez a funkciónak nagyon értelmét sem látom, de ha majd egyszer felbosszant kikapcsolom.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone SE 2022 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (153A)
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest