-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papin
csendes tag
Nagyjából átfutottam a teljes fórumot, nem kevés idő volt, találtam sok hasznos tanácsot, de kérdeznék is párat!
- Szerettem volna témát választani, rögtön közölte, hogy kell ahhoz egy Huawei-azonosító, én meg nem szeretem, ha minden aprósághoz valahova be kell regisztrálnom, pontosan mivel jár ez, ill. ti használjátok?
- HiCare programba is külön kell regisztrálni, vagy arra jó a Huawei-azonosító? Olvastam, hogy szerviz átvevőpontokat megmutatja, s könnyen elérhető az ügyfélszolgálat, de ha - szerencsére - nincs rá szükség, akkor van értelme belépni?
- Beállítottam az értesítéseknél, hogy az időjárás alkalmazás megjelenjen a záróképernyőn, de nem látszik semmi, ez mitől lehet? A programban nem találtam erre semmi plusz opciót, widget-ben normálisan mutatja az adatokat. Gondolom a widget-ek nem nagyon konfigurálhatók...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest