- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
válasz
Black_Raven #2298 üzenetére
Aksi jól bírja? Esőben ugye nem ázik be?
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Kiöregedő Sony Z2-met cserélném, nem szeretnék most sokat költeni telóra, ezért középkat.-ban gondolkodom.
Ahogy néztem nem acélosabb a hw, viszont úgy általánosan szerintetek megérné? -
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősömnek segítenék egy probléma megoldásában, de én nem jöttem rá. hogy mi a gond:
Zárolt képernyő, bejövő hívás, kijelző bekapcsol a megszokott módon. Zöld gombbal felveszem, fülhöz tartom, kijelző kikapcsol (közelség érzékelő működik). Eddig ok. Folyamatban a hívás, elveszem a fülemtől a készüléket, kijelző visszakapcsol, de zárolt képernyőn középen egy csíkban jelenik meg a hívás. Ahhoz, hogy pl. megszakítsam a hívást (piros gombbal), fel kell oldani a készüléket. Eddig nem így működött. Hol lehet ezt állítani, ha egyáltalán lehet. Független DS B201-es FW-el.
Köszönöm! -
Occon adom
aktív tag
válasz
Garfield85 #2294 üzenetére
Huawei 10 mate pro lett.
-
Garfield85
tag
válasz
Occon adom #2293 üzenetére
Kinéztél másikat?
-
Occon adom
aktív tag
Király ez a teló, de én eladom.akit érdekelne! Óccón!
-
Lacccca87
addikt
válasz
Black_Raven #2290 üzenetére
Én megvárom míg OTA megkapom majd
Nem szoktam mókolni. -
törölt tag
E szerint elérhető az Oreo.. Vagy csak valami Béta?
Build B321/B322.
LOG: "Az EMUI 8.0 nem csak a legfrissebb Android 8.0 verziót hozza el, de szintén tartalmaz számos remek funkciót és javítást, hogy még intuitívebb, gyorsabb és biztonságosabb legyen. Erősen ajánljuk, hogy frissítsen most."
"Intelligens funkciók Az új lebegő Navigációs dokk segítségével végezheti a gyakran használt műveleteket bárhol a képernyőn. Az új fő képernyő gyorsindítók segítségével gyorsan elérheti a leggyakrabban használt alkalmazás funkciókat. Egyszerűen tartson nyomva egy alkalmazás ikont a gyorsindító menü megjelenítéséhez. ● Gyorsabb A mesterséges intelligenciára épülő optimalizációk nagyobb stabilitást, gördülékenységet és sebességet hoznak. A rendszer indulása gyorsabb, a videók simábbak, és a nagyobb mennyiségű bélyegképek gyorsabban töltenek be. ● Biztonságosabb Élvezze a rendszer és adatok fejlett védelmét a rendszerbiztonság új frissítéseivel."
"Az intelligens tippek gyorsabb és okosabb módokat ajánlanak a telefon kezelésére, a megfelelő felhasználási helyzetekben megjelenve és a felhasználási szokásaira reagálva. ● A Névjegyek és E-mail alá mostantól szinkronizálhatja a kapcsolatok LinkedIn karrier információit. ● A Beállítások áttervezésre került a tisztább és intuitívabb elrendezéshez. ● A Galériában mostantól van szemetes, amiből visszahozhatja a törölt képeket 30 napig. A véletlenül törölt fotókat egy mozdulattal visszahozhatja. ● A Telefonkezelő egyszerűsítésre került, hogy könnyebben kezelhesse a készléket. A normál tisztítás gyorsabb lett, a mély tisztítás pedig átfogóbb. ● A készüléke mostantól két különböző Bluetooth eszközre csatlakozhat egyszerre, mint egy karkötő és autó."
"1. Az automatikus időzóna helyinformációkat használ az időzóna beállítására, ha a Helyinformációk engedélyezve vannak. 2. Az áttervezett Beállítások miatt a tanúsítvány logók, jogi információk és szabályozások (amennyiben vannak) helye módosult. 3. A tapasztalatok javítása érdekében az Intelligens értesítések frissítésre kerülnek, ha csatlakozik a Wi-Fi hálózathoz. Leállíthatja az automatikus frissítéseket a Beállítások menüben."
"1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. 2. Egyes harmadik féltől származó alkalmazások, amik nem kompatibilisek az Android 8.0-val nem biztos, hogy megfelelően működnek a frissítés után. Javasolt, hogy frissítse ezeket az alkalmazásokat a legújabb verzióra a Google Play Store alatt. 3. Ezt a rendszerverziót vissza lehet állítani a hivatalos EMUI 5.0 verzióra HiSuite segítségével. A rendszerverzió visszaállítása törli a személyes adatait. További információkért keresse az ügyfélszolgálatot. 4. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja az ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos Huawei szerviz központot a segítségért. 5. A fő képernyő elrendezése kis mértékben megváltozhat." -
Black_Raven
veterán
válasz
callmeakos #2286 üzenetére
És mi a diagnózis? csak nem megállapitották hogy törött a kijelző?
-
callmeakos
veterán
válasz
Pumaz89 #2260 üzenetére
Szia. Angliai viszonylatot tudok mondani. A Huawei szervízébe küldtem, 80 fontomba fog fájni.
Egyébként eredetileg nem oda akartam küldeni, hanem egy külsős javítós céghez akik ugye drágán dolgoznak de helyben megcsinálják szinte azonnal. Na amikor múlthéten bent voltam a boltjukban épp nem volt raktáron a kijelző (ezt írtam is) de mondták pár nap megjön, és értesítenek. Azóta is csak csöng a telefonom tőlük.
Ezért inkább felvettem a Huawei-el a kapcsolatot, és elküldtem nekik. Viszonylag gyorsan megy minden, ahhoz képest milyen baromira kőkorszaki módszerrel dolgoznak. Felhívtam őket múlthét kedden, mondták kipostáznak a telefonhoz a dedikált levelet amiben el kell küldenem a telefont. Ez múlt hét szombatra jött meg, Hétfőn fel is adtam, másnap meg is kapták. 2-3 napig ültek rajta meg vizsgálgatták, mire ma kaptam meg a válaszlevelüket a pontos "diagnózissal" illetve az árajánlattal. Fizetni úgy tudok hogy felhívok egy telefonszámot, beszélek a diszpécserrel, levonják a kártyámról a pénzt, majd az igazoló kódot le kell írnom a válaszlevélbe amit kaptam, alá kell írnom és visszapostázni nekik, és majd gondolom megkapják, megjavítják és visszaküldik.
Nem tudom nem gondolkodnak e a kommunikációs eszközök modernizálásán de szerintem ez a postázgatás... hát egy évben nem megyek ennyit postára
-
mirci18
addikt
válasz
Black_Raven #2270 üzenetére
Szerintem üveg.
De ennyire nem értek hozzá. -
Black_Raven
veterán
válasz
#46136832 #2280 üzenetére
Nem lehet, hogy nem mindegy, hogy dual vagy single és szolgáltatós vagy független. Én sem tudom hogy mi alapján változik, vagy régiónként. Egyet észrevettem, amikor valaki beirja hogy jött neki BXxx függetlenre, akkor nekem kb 5 nap múlva jelez az OTA.
(független telekomos vagyok)viszont nem mindig ugyanaz a száma, viszont az SPL igen.
-
törölt tag
Nem értem ezt!
2018.04.11 PRA-LX1C432B206
2018.04.11 PRA-LX1C432B204
2018.04.13 PRA-LX1C432B202 Ebből mért van 2 Full OTA??
2018.04.13 PRA-LX1C432B198Többen jeleztétek B202 jön OTA frissítésen, de ezek szerint van már B206 is?!
Valamint a dátum és a verzió számok egy kicsit furák...?!Akkor melyik verziót rakjam fel B202 vagy B206?
-
justice84
aktív tag
válasz
Black_Raven #2265 üzenetére
Köszi ez volt a gond
Mondjuk ezt az opciót soha nem kapcsoltam ki
-
Black_Raven
veterán
válasz
Occon adom #2276 üzenetére
ez nem olyan...keményen. a törlés az törlés.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Black_Raven #2275 üzenetére
A windózná ha törlöd is, az üzi megmarad, gondoltam itt is.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Black_Raven #2275 üzenetére
Örülök a frissítéshez! Eddig ilyen nemvót!
-
Black_Raven
veterán
válasz
Occon adom #2274 üzenetére
ha sms, és nem volt szinkronizálva valahová, akkor sztem felejtős
-
Occon adom
aktív tag
Üzenetet ha töröltem, létezik olyan, hogy valahonnét vissza tudom hozni?
Egy választ töröltem, de az egész üzenetsor eltűnt. -
törölt tag
válasz
Occon adom #2271 üzenetére
Ez a HiCare alkalmazás kell a frissítéshez vagy sem?
-
mirci18
addikt
válasz
Garfield85 #2268 üzenetére
Még nem volt se időm se kedvem foglalkozni vele.
Még az is kérdés számomra mivel ragasszam vissza amit ha kell vissza is tudok melegíteni később. -
mirci18
addikt
válasz
Pumaz89 #2260 üzenetére
Itthon egy üveg hátlap 10-17 e ft-ot.
De ha rám hallgatsz megrendeled külföldről és kicseréled itthon ha a telefonod már nem garis.
Én ezt a hátlapot rendeltem.
Egy hét alatt itt volt 3500 ft-ért ingyen volt. -
justice84
aktív tag
Sziasztok.
A Gmail-nál az értesítés megy nálatok?
Alkalmazasok-Gmail-Értesítések engedélyezve van.
Optimalizálás mellőzésénél meg nincs ott a Gmail, elsőre azt hittem ott a hiba de nem. Ha kapok egy mailt nem jelez -
funk648
aktív tag
Megjött függetlenre a b202.
-
Pumaz89
csendes tag
válasz
callmeakos #2223 üzenetére
Mennyiért cserélnek manapság egy betört kijelzőt és hátlapot? Sikerült leejteni puha tokban a telefont és megsínylette.
-
Mahir_
újonc
válasz
Black_Raven #2255 üzenetére
Nem tudom pontosan, ennyire nem vagyok otthon a dologban. XDA-s guide alapján csináltam mindent.
-
pjen
félisten
válasz
Black_Raven #2251 üzenetére
mért hiányzik,miből gondolod,hogy jobb lesz?lehet,már gyenge lesz hozzá a vas.
-
pjen
félisten
válasz
Black_Raven #2249 üzenetére
Getdroidtips oldalon ott a hivatalos lista, benne van.
-
pjen
félisten
válasz
Black_Raven #2244 üzenetére
Ha rákeresel,mindenhol azt írják,hogy megkapja.
-
Black_Raven
veterán
válasz
callmeakos #2243 üzenetére
Nem kérdezted ott nálatok hogy kap e Oreót a vas?
-
callmeakos
veterán
válasz
Black_Raven #2242 üzenetére
Ja az ismerős. Az S6-omnak is valami hasonló lett a "veszte"
-
Black_Raven
veterán
válasz
callmeakos #2241 üzenetére
Nekem is működött mindegyik kifogástalanul, sőt vigyázok rájuk, mert utálom ha kopott vagy karcos, viszont megunom őket és veszek valami másik modellt.
-
callmeakos
veterán
válasz
Black_Raven #2233 üzenetére
Akkor te valamit furán csinálhatsz, én az utóbbi időben jól őröm a telefonjaimat. Az 5 éves Xperia SP-m még mindig megvan és működik anyukámnál nap mint nap, a 3 éves Lumia 925öm szintén működik, ahogyan a több mint 2 éves S6omat is úgy adtam túl hogy a kamera kaki volt, leesett vagy 100x, de még mindig működik
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #2239 üzenetére
Viszont nekem mostanában nagyon jól fogyaszt.2 nap alatt(éjszaka nélkül) 9óra SOT-ot csinálok mobilnettel.
A b201 felrakásával pedig még jobb lett, pedig elvileg csak márciusi patch.
-
pjen
félisten
válasz
Black_Raven #2237 üzenetére
Biztos többet tud,jó forró is lesz.
-
pjen
félisten
válasz
Black_Raven #2235 üzenetére
Az a névleges teljesítmény,a valós,amit írtam.
-
pjen
félisten
válasz
Black_Raven #2233 üzenetére
Én egy 1A es HTC töltővel használom,másfél, két óra alatt 20% ról 100% ra tölti.
-
Black_Raven
veterán
válasz
callmeakos #2232 üzenetére
Végülis nem számít, kit érdekel hogy hamarabb tönkre megy, addigra úgyis új tulaja lesz, nem?
Nekem 1 évnél tovább még soha nem volt meg, egy telefon sem. Most is fél évesen adtam el az előző telefont..és nem azért mert rossz volt, hanem meguntam.
-
callmeakos
veterán
válasz
Black_Raven #2231 üzenetére
Lehetséges. Csak akkor alapból miért tudja ezt az SoC, ha a Huawei meg letiltja. Semmi olyan nincs ebben a telefonban ami extra terhelés lenne azbakksira.
-
Black_Raven
veterán
válasz
callmeakos #2230 üzenetére
Sztem a lassabb töltés jobb az akksinak, ha azt akarta volna a Huawei hogy gyorsan feltöltsön, akkor 2A töltőt adnak hozzá..
-
callmeakos
veterán
válasz
AMDaZERG_1 #2229 üzenetére
Én a korábbi S6-om gyorstöltőjét használom, azzal olyan másfél-2 óra 0ról 100ra normális 2A átvitelre képes kábellel.
-
Tibitabi
tag
Sziasztok!
Nekem másfél hónapja van meg a teló.
Megerősíthetem (mindenféle állítólagos gyorstöltés letiltás ellenére), hogy 2 amperes (P10 lite 2017-es) töltővel sokkal gyorsabban feltöltődik 20%-ról, nagyjából másfél óra, viszont a sajátjával 3-4 óra is kell neki.
Egész jól bírja az akksi, normál üzemeltetés mellett, ha nem nyúzom 5-7 napig is elmegy.
Szerintem jó választás volt, merem ajánlani! Egyedül talán a fizikai gombok, amik kicsit hiányoznak az előlapról. -
Johannusk
kezdő
válasz
Black_Raven #2224 üzenetére
.
-
Black_Raven
veterán
válasz
callmeakos #2225 üzenetére
Én ezt az egy helyet találtam idáig, nem tudom mennyire megbízható.[link] illetve most az előbb a Vaterán.
-
callmeakos
veterán
válasz
Black_Raven #2224 üzenetére
Azt én se. Annyira szeretném tok nélkül használni a telefont mert annyira jól néz ki, de egyszerűen már annyira látszik rajta hogy karcolódik, hogy élet veszélyes tok nélkül hordani. A kijelző miatt meg már nem idegesítem magam. Meg lesz csinálva amikor meg lesz, a lényeg hogy nem akarom lecserélni másikra.
-
Black_Raven
veterán
válasz
callmeakos #2223 üzenetére
Szia. Ezt már kibirod akkor. Én hátlapi fóliát vadászok. Nem értem miért nem árulnak hozzá, amikor üveg a hátlap.
-
callmeakos
veterán
Hát mit ad isten, várnom kell az új kijelzőre, mivel a boltban hogy hogy nem, készlethiány van, napok múlva jön meg elvileg. Úgy tűnik nem csak én jártam így mostanság, mert elvileg kellett volna nekik lennie készleten. Szóval most megint várok
Viszont annyira megmaradt bennem ez a dolog hogy miért is történt, hogy lecsréltem a Beats fejhallgatómat egy Skullcandy Ink'd Wirelessre. Aki esetleg keres korrekt ár/érték arányú vezetéknélküli fülest, nyugodtan ajánlom neki, mert egész korrekteren szól, és egész sokáig bírja az aksija. A Beats előtt pont ezt használtam tavaly egész évben.
-
Vikunya
tag
Hali,ez a telefon tudja az otg-t ?
-
zolnagy
őstag
válasz
Johannusk #2216 üzenetére
Nekem idáig semmi gondom vele. Nem játszom, így azzal nincs tapasztalatom. Sztem egy próbát megér, legfeljebb visszaállítod. Az oldalon megvan annak is a menete. Ha jól csinálod, a beállítások/tárhely alatt negatívan mutatja a helyet, de egy fájlkezelőben már jól látszik. Mindjárt teszek fel róla képernyőképet.
A képek: [kép]
@DarthFader, akciósan vettem 9900-ért.
-
-
zolnagy
őstag
válasz
Black_Raven #2213 üzenetére
Értem. Én most 35%-t formáztam, ha jól emlékszem. ~10 GB lett felhasználva. Így jó. Így is maradt ~19GB az SD-n, ami bőven elég. Mondjuk érdemes jó gyors SD-t használni e célra. A Sandisk extremmel nem tapasztaltam, hogy lassabb lenne most a teló, vagy bármi hátrányt.
-
zolnagy
őstag
válasz
Black_Raven #2211 üzenetére
Nem vehetem ki, de át lehet bármikor variálni, csak előtte az SD részen levő dolgokat le kell menteni, mert elveszik.
-
zolnagy
őstag
A belső tárhely dologhoz. Már írtam korábban, hogy találtam XDA-n egy jó eszközt, amivel az SD kártya megadott részét belső tárhelynek lehet formázni. Nem kell hozzá root. Nálam azóta is müxik és nincs gondom a hellyel. [link]
-
mirci18
addikt
válasz
Black_Raven #2208 üzenetére
Nyilván de ezzel meg az a bajom hogy tönkre teszed a sim kártyát.
Én még mindíg jobb megoldásnak látom ha az ember két telefont hord.
Hiszen cégesként általában telefont is adnak a kártya mellé. -
mirci18
addikt
válasz
Lacccca87 #2190 üzenetére
Meg mai világban felesleges telefonra zenét rakni ha van mobilneted (főleg ha korlátlan) mert ott a stream ami simán jobb minőség mint a MP3.
Korlátlan mobilnet marha drága.
Spotify net plussz fizetős. Minek fizessek ha ingyen is tudom a zenéimet hallgatni.
Többet fogyaszt a telefon mobilnet spotify kombóval mint egy alap vlc lejátszó zenével.Térkép még jogos is lehetne, de nekem a Sycig magyar térképe eszik 70MB-ot, szóval itt sem érzem azt a nagy tárhely hiányt (környező országok is 50-150Mb között mozognak)
Ha jó térkép kell akkor waze vagy a google drive,
A waze-nak minimális a netfogyasztása.
A google drive-ban eléggé nagyok a letöltött térképfile-ok de legalább egy csomó hasznos okosság van az appban. -
raider21
aktív tag
Telenornál megjött a B201 -es frissítés.
-
Black_Raven
veterán
válasz
callmeakos #2202 üzenetére
A legjobbakat Neked.Én kaptam hozzá ajándékba egy ilyet.[kép] teljesen korrektül szól.
-
callmeakos
veterán
válasz
Black_Raven #2199 üzenetére
Én is. Isten látja lelkem hogy az első dolgom volt hogy üveget és tokot rendeljek. És ez sem azért történt mert nem vigyázok rá, hanem mert az utcán setálva kivettem a zsebembőlna telefont és abban a pillanatban a kezem picit megrántotta az épphogy annyival hosszabb fejhallgatóm kábelét, és repült a telefon.
Éppen ezért is gondolkozom hogy ezek után eladom a jelenlegit és cserélek vezetéknélküli fülesre.
Addig is, holnap megyek, remélem a legjobbakat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest