- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
justice84
aktív tag
válasz
kmgabor #3512 üzenetére
Szia.
Én múlthetén jutottam el oda hogy a P9 Lite (2017) teljesen halott akkuval leadtam a szervizbe (Tmobilt kihagytam a sorból személyesen vittem be a helyi Huaewi szervizbe ) jó hír hogy ha még garis a teló ingyen cserélik (mivel egybeépített teló) garancia jegyet és a számlát kinyomtattam.Előttem a telót gyári állapotba állította szépen megtörölte és körbefotózta hol vannak rajta karcok (természetesen mindenhol beikszelte az adatlapon) 15 naponta mondtak a javításra. -
justice84
aktív tag
Köszi mindenkinek,nem hiszem én se hogy a néha a töltőn hagyás ártott volna neki ennyire. Bemegyek a szervizbe és megkérdezem pontosan akkor ezt az aksi dolgot. Tény rá is futhatok arra az esetre hogy nem a telót cserélik hanem csak a kijelzőt. Elméletileg a teló ha úgy sérül hogy a javítás nem éri meg cserélik. De először akkor szeríz lesz ha így is 10e és úgy is akkor marad az aksicsere.
-
justice84
aktív tag
(#3489) Zsoxx
Ugyan az a helyzet sajnos úgy néz ki mintha az aksi halt volna be vagy nem tölti fel teljesen.(#3490) pjen
Elméletileg kb10e ,csak megnézem a kizárásokat mert van bőven. -
justice84
aktív tag
válasz
papirzsepi93 #3486 üzenetére
Ha nem nyúlok hozzá csak csekkolom az aksit akkor 5-6 óra alatt lemerül, ha már 1-2őt telefonálok kicsit (100%ról) nettezek vele pár percet már 60-70 % leesik. De alapvetően 46% után leesik hirtelen 20%r-a és kikapcsol.(Vissza se kapcsol) Ráteszem töltőre és kiírja hogy töltés 40%-tól. Valamelyik este (kb 22óra-tól ) 100%-ról indult reggel 8 kor keltem 37%-on állt mikor megnéztem.
-
justice84
aktív tag
Sziasztok. Aksit cseréltetett már valaki köztetek? nem tudom mi lenne a jobb megoldás aksi csere egyáltalán mennyi vagy vágjam földhöz mivel fizetem a biztosítást és csere (önrész kifizetésével) Már ott jár a teló hogy 4 órát bír ki csak.
-
justice84
aktív tag
válasz
Black_Raven #3259 üzenetére
Köszi én meg már agyon nyomkodtam 😆 mert a felugró ablakot kerestem ami a leírásba volt, csak olvasni kenne amit kiír a teló
-
justice84
aktív tag
Sziasztok.
A gördülő képernyőfotót hogy lehet elővarázsolni? LongShot endedélyezve van. Hosszan nyomva a hangerő le+power nem jön elő felugró ablak, pedig mindenhol azt írják. -
justice84
aktív tag
Sziasztok.
A google drive (fotókba) való szinkronizálást hol lehet beállítani most vettem észre hogy nem tölti fel őket.
Fiókok Google nincs fotó szinkronizálás, én vagyok vak vagy jól eldugták -
justice84
aktív tag
Hali.
Oreo óta ha lemerül a teló, vagy újraindítom a hivóazonosító visszaáll Hálozati alapértelmezetre ti nem tapasztaltatok ilyet?
Illetve a hosszú képernyőmentés nem megy, elméletileg hosszan kéne nyomni a power+hangerő le gombot. -
justice84
aktív tag
válasz
Black_Raven #2759 üzenetére
Nem jelez semmilyen posztot (csoportoknál is be van állítva a minden bejegyzésről ) lehet beviszem vagy földhöz vágom, biztosítás van csak az önrész nem tudom mennyi
-
justice84
aktív tag
válasz
Black_Raven #2757 üzenetére
-
justice84
aktív tag
válasz
Black_Raven #2755 üzenetére
Ez az
így nem jelez de letörlöm a frissítést a Gmail-ról akkor jó.
Az facebookot még kutatom az totál néma, alternatív appot raktam fel. -
justice84
aktív tag
válasz
Black_Raven #2752 üzenetére
-
justice84
aktív tag
válasz
Bicsibocsi #2749 üzenetére
(#2749) Bicsibocsi
Kétszer is. Oreo után és a Telekomos után is.
(#2750) DarthFader
Letöröltem a Gmail frissítését és úgy megy de a frissel nem.
A Beállitások>Alkalmazások>Értesitések útvonal mar nem jó nincs olyan menü már -
justice84
aktív tag
válasz
Black_Raven #2745 üzenetére
Hát eddig még semmi
Se FB se Gmail nem ad értesítési hangot. Facebooknál is csak a piros pont van.
Most a régi "zárképernyő tisztítás" keresem de nem találom lehet ott kéne beállítani még valamit de úgy megvariálták a menüt semmit nem lehet megtalálni -
justice84
aktív tag
válasz
Black_Raven #2742 üzenetére
-
justice84
aktív tag
válasz
Black_Raven #2625 üzenetére
Köszi megvan, újra is indítottam. Majd holnap elválik hogy muzsikál.
-
justice84
aktív tag
válasz
Black_Raven #2623 üzenetére
Uhh azt letudnád írni pontosan hogy csinaltad?
-
justice84
aktív tag
Sziasztok.
A Facebooktól kaptok értesítési pl csoportból új posztról, vagy hozzászolás miatt. 2 napja még jó volt, de nemtudom az Facebook szúrt el valamit vagy valami elállítodott a telon. Vagy valami ötlet? Csoportban a minden bejegyzésről való értesítés be van kapcsolva. Optimalizálás az mellőzve van, zarkepernyó tisztítás is. -
justice84
aktív tag
válasz
Black_Raven #2265 üzenetére
Köszi ez volt a gond
Mondjuk ezt az opciót soha nem kapcsoltam ki
-
justice84
aktív tag
Sziasztok.
A Gmail-nál az értesítés megy nálatok?
Alkalmazasok-Gmail-Értesítések engedélyezve van.
Optimalizálás mellőzésénél meg nincs ott a Gmail, elsőre azt hittem ott a hiba de nem. Ha kapok egy mailt nem jelez -
justice84
aktív tag
Hali.
Tmobilos-ra nekem most jött frissítés PRA-LX1C432B189, Emui maradt 5.0.1,biztossági szint 2018.01.01. -
justice84
aktív tag
Na ez jó hír hogy ennyi után visszaadták. Fóliát érdemes megnézi a kínai boltokba is kettőbe is voltam sok fólia és tok is volt de akkor épp a miénkre nem volt (Decemberben)
A szilikon tokok 500-800ft a színes ehhez hasonlóak 800-1200ft voltak.Telefonosoknál (Tesco Kishegyesi út) kb ezek is 2000ft-tól kezdődnek, ami ebay, alin pár dollár, ezután a fóliát meg se kérdeztem náluk.
Üveg fóliát én is benéztem a kis piros szöveget nem vettem észre(Not Full Cover) így a fiókba van 313Ft "buktam"
jó szét kell nézni.
-
justice84
aktív tag
Szia.
Na lementettem mindent a telóról majd kapott egy Factory Reset-et. Feltettem a Waze-t és az igo-t talált 2-3mp alatt gps jelet (napközben is megtalálta nem kellet ki-be kapcsolni) 2-3 napig ment jól majd néha 2-3 perc után talált csak gps-jelet.B183-ra lefrissítettem majd újabb Factory Reset. Most úgy néz ki 8 napja rendesen megy.Nem tudom mi okozta ezt az anomáliát nálam remélem nem szivat már tovább.Más:
Ha képernyőz le van zárva ,és ha alulról felhúzom megjelenek a Hangrögzítő,számológép,zseblámpa stb ikonja ezt nem lehet letiltani valahol?Ha le van zárva a teló akkor ezeket se lehessen használni. -
justice84
aktív tag
Szia.
Köszi
Elsőnek megnézem az Factory Reset-t hétvégén. De lehet lesz egy köröm a T-mobilba is mivel semmi papírom, minden a T-fiókba van fent a jótállási jegy (pecsét nincs rajta csak dátum ,imei szám ),számla.
Vagy még lehet rákérdezek a cserélik-e ? mivel van készülékbiztosításom. -
justice84
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest